Alguns consells i tècniques per a una respiració correcta

Aprendre a controlar la respiració ens pot aportar molts beneficis a la nostra vida. I ja que ho fem les 24 hores, perquè no començar des d’avui a respirar millor? Apunta’t a un curs de tècniques de respiració i veuràs com canvia la teva vida!!

«El nas serveix per respirar, la boca per menjar» diu el proverbi. I ja sabem que els proverbis sempre amaguen una gran part de raó. Al llarg del dia fem una mitjana de 25.000 respiracions i si respirem tant, alguns efectes ha de tenir sobre la nostra salut! Hi ha alguns principis fàcils d’aprendre i d’incorporar al nostre dia a dia per tal d’optimitzar la nostra respiració i guanyar tots els efectes positius que comporta.

Si t’interessa aquest article, et recomanem que t’apuntis a un curs de tècniques de respiració.

Primerament, la respiració ha d’entrar i sortir a través del nas. Podríem considerar el nostre nas com una fàbrica que refina i prepara l’aire que entra al nostre cos. Quan respirem per la boca, l’aire ens arriba als pulmons «sense filtrar», fred, sec i ple de virus i bacteris. Així, l’aire que respirem hauria d’entrar pel nas i baixar per tot el diafragma fins al ventre. D’aquesta manera, el diafragma aplica un massatge sobre el nostre fetge, estómac i intestins i dóna a aquests òrgans un equilibri rítmic. A més, la pressió que apliquem sobre el pit i el ventre es redueix de manera que el cor no ha de treballar tan durament.

La nostra respiració és un clar reflex dels nostres pensaments, sentiments i del nostre cos físic. Significa que les situacions en què ens tensem també condueixen a una respiració tensa i estressada. Si prenem control de la nostra respiració i sabem com relaxar-la, ajudarem a poder relaxar el nostre cos i ment, també. En un curs de tècniques de respiració t’ensenyaran a controlar aquests aspectes de la respiració, i molts més!

Molts de nosaltres respirem ràpidament i fins i tot fent sorolls quan parlem. Això ens  porta a una incorrecta respiració i ens trenquen el nostre ritme natural. Totes les coses tenen el seu ritme natural: les ones del mar, les estacions, la lluna. I el nostre cos no és cap excepció.

 

No ho dubtis més! La soució és un curs de tècniques de respiració. Més informació sobre cursos de tècniques de respiració fent clic aquí.

 

curs de tècniques de respiració

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *