Cursos d’anglès i estades a Irlanda per a totes les edats

Vols aprendre anglès In-situ? Vols viatjar amb els teus amics i viure una experiència única? Turas Language & Travel som una agència especialitzada en l’organització de viatges i estades a Irlanda, per a totes les edats. David Sabatés i Deirdre Crowley, una irlandesa amb més de 30 anys a Catalunya, som els directors de Turas Language & Travel. Descobreix tot el que et podem oferir a Turas Language & Travel!

curs angles irlanda

Com neix Turas Language & Travel?

L’any 1989 dirigíem una acadèmia d’idiomes on oferíem classes d’anglès presencials i, a partir del 1994 vàrem començar a oferir cursos d’anglès a l’estranger, conscients de que és la millor manera de fer una autèntica immersió. Des del 2006, Turas Language & Travel ens dediquem en exclusiva a l’organització de cursos i estades a Irlanda.

Quins serveis oferiu?

Oferim experiències lingüístiques a Irlanda per a gent de totes les edats:

  • Estades per a joves a l’estiu
  • Estudis de secundària
  • Cursos d’anglès a Irlanda per a adults
  • Cursos d’anglès a Irlanda per a tota la família
  • Setmanes culturals per a instituts
  • Programes combinats d’estudi i treball

Si vols aprendre o millorar el teu anglès i viure una experiència cultural a Irlanda, nosaltres tenim un programa per a tu.

curs angles a lestranger joves

Amb qui haig de contactar?

 

Tens vàries maneres d’informar-te i contractar els nostres serveis.

Truca’ns al 93 855 40 22 o al 609 759 489 i t’informarem sense compormís.

Envia’ns un e-mail a info@turas.cat

O visita la nostra web www.turas.cat

Què hem de tenir en compte a l’hora de triar un programa?

 

Sobretot és important fer-ho mitjançant una empresa especialitzada. És molt important que hi hagi un professional que t’orienti i res- pongui per tu davant problemes que puguin sorgir. L’oferta és molt variada. Pots triar un programa d’estudi més o menys intensiu, el tipus d’allotjament (família o residència), la destinació (ciutat, poble…) o l’època de l’any.

Si parlem d’adolescents, quina és la millor edat?

Depèn de cada jove, però creiem que a partir de 12 o 13 anys. Potser és més important la maduresa per a gaudir totalment de l’experièn– cia que no el nivell d’anglès que tinguin.

I què oferiu per als adults?

Escoles d’arreu d’Irlanda. Acadèmies molt grans i d’altres més familiars. Des de Dublín, a ciutats mitjanes i pobles d’ambient molt rural. També és important l’entorn que volem tant a dins com a fora de classe. I en tenim per a tots els gustos!

curs angles irlanda

Per acabar, què destacaríeu de la vostra agència?

En primer lloc, som una empresa petita i podem oferir un tracte personalitzat que sovint les grans empreses del sector no poden. I en segon lloc, i molt important, el nostre coneixement d’Irlanda. Durant anys hem recorregut tot el país i visitat moltes acadèmies per decidir amb quines volem treballar, totes reconegudes per l’Irish Department of Education.

 

Pots trobar més informació sobre estades a Irlanda fent clic aquí.

 

curs anglès irlanda

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *