Es fan públiques les dates de la convocatòria d’oposicions del cos de mestres i professors

Ja tenim dates! Des de la web oficial de la Generalitat de Catalunya – Departament d’Ensenyament, ha sortit publicat aquests dies el calendari oficial per a la convocatòria d’oposicions de mestres i professors.

La tan esperada convocatòria de places pel cos de professors i docents de l’administració pública ja la tenim aquí. A més del calendari, cada especialitat ja pot saber el nombre de places convocades a què pot optar.

Si ens volem preparar amb temps i no deixar que se’ns passi per alt aquesta gran oportunitat d’obtenir la nostra plaça de funcionari públic, aquest és el calendari que hauràs de seguir:

 

  1. Publicació de la convocatòria: segona quinzena de novembre.
  2. Termini de presentació de sol·licituds: durant el mes de desembre.
  3. Lista provisional d’admesos i exclosos: segona quinzena de gener de 2018.
  4. Llista definitiva d’admesos i exclosos: primera quinzena de març 2018.
  5. Procediment selectiu: mitjans d’abril del pròxim any, i està previst que acabi la primera quinzena de juny.

Així, si et vols presentar a aquesta convocatòria d’oposicions en el cos de mestres i professors de Catalunya, ja pots començar a estudiar de valent! Fer un curs de preparació per a les oposicions és una molt bona opció.
Una bona solució és deixar que centres especialitzats t’ajudin a preparar-te en les diferents parts del procés de selecció, com per exemple la prova pràctica, la programació i la unitat didàctica. Si no ho has fet mai, pot ser una tasca molt feixuga per fer-la sol/a.

 

Curs de preparació per a les oposicions de mestre

Si vols trobar el centre més adequat per preparar-te per les proves de la teva vida, posa’t en contacte amb TOT CURSOS i t’informarem de tot. Truca’ns al 663019914 o envia’ns un e-mail a hola@totcursos.cat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *