Cursos de cuina per a famílies a Vic

Sé el que estàs pensant: els nens i la cuina junts només porten a perdre el temps i a augmentar el treball en la preparació del menjar. I probablement és sempre així, o almenys al principi. Però si ho penses bé, cuinar en família és molt més que estar tots junts en un sol lloc.

Sense adonar-te’n, estàs enfortint la relació amb els teus nens i els estàs ajudant a desenvolupar altres capacitats. Si vols conèixer tots els beneficis de cuinar en família, llegeix el que ve a continuació!

#7 Treball de planificació

Els nens involucrats en la preparació del menjar aprenen a planificar: anar al supermercat, triar els aliments segons el que calgui cuinar, seguir els passos de la recepta…

#6 Obertura a nous sabors

Si els petits formen part de la preparació del menjar, són més propensos a tastar el resultat final.

#5 Matemàtiques i química a la vida real

Sense adonar-se’n, els nens estaran aprenent i posant en pràctica els coneixements del col·legi, com què passa quan es barreja aigua i oli? O quant és 1/3 d’una ampolla?

#4 Estrènyer els llaços

La rutina ens allunya cada vegada més de moments per gaudir en família. Cuinar junts és una forma de trobar un espai per compartir experiències, xerrar i conèixer millor els interessos dels teus fills.

#3 Augmenta l’autoestima

A tots ens agrada quan les coses ens surten bé. I quan els comensals es deleixin amb el menjar, sentiran una sensació d’èxit i superació inoblidable.

#2 El menjar fet a casa: «Gràcies!»

Veure el que és cuinar per a tota la família, des de dins, amb tot l’esforç i dedicació que comporta. Els nens també aprenen a apreciar la feina i el treball de preparar els àpats.

#1 Més independència per a tothom

Si els ensenyes a preparar els seus propis plats, tots estareu més segurs a la cuina: sabran com funcionen els aparells i tindran nocions sobre què cuinar. En definitiva, seran més independents, i tu també.

Si t’agradaria cuinar amb família i passar una molt bona estona, troba el curs que estàs buscant de cuina en família aquí!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *