Categorías
Cuina Vic

Cursos de cuina per a famílies a Vic

Sé el que estàs pensant: els nens i la cuina junts només porten a perdre el temps i a augmentar el treball en la preparació del menjar. I probablement és sempre així, o almenys al principi. Però si ho penses bé, cuinar en família és molt més que estar tots junts en un sol lloc.

Sense adonar-te’n, estàs enfortint la relació amb els teus nens i els estàs ajudant a desenvolupar altres capacitats. Si vols conèixer tots els beneficis de cuinar en família, llegeix el que ve a continuació!

#7 Treball de planificació

Els nens involucrats en la preparació del menjar aprenen a planificar: anar al supermercat, triar els aliments segons el que calgui cuinar, seguir els passos de la recepta…

#6 Obertura a nous sabors

Si els petits formen part de la preparació del menjar, són més propensos a tastar el resultat final.

#5 Matemàtiques i química a la vida real

Sense adonar-se’n, els nens estaran aprenent i posant en pràctica els coneixements del col·legi, com què passa quan es barreja aigua i oli? O quant és 1/3 d’una ampolla?

#4 Estrènyer els llaços

La rutina ens allunya cada vegada més de moments per gaudir en família. Cuinar junts és una forma de trobar un espai per compartir experiències, xerrar i conèixer millor els interessos dels teus fills.

#3 Augmenta l’autoestima

A tots ens agrada quan les coses ens surten bé. I quan els comensals es deleixin amb el menjar, sentiran una sensació d’èxit i superació inoblidable.

#2 El menjar fet a casa: “Gràcies!”

Veure el que és cuinar per a tota la família, des de dins, amb tot l’esforç i dedicació que comporta. Els nens també aprenen a apreciar la feina i el treball de preparar els àpats.

#1 Més independència per a tothom

Si els ensenyes a preparar els seus propis plats, tots estareu més segurs a la cuina: sabran com funcionen els aparells i tindran nocions sobre què cuinar. En definitiva, seran més independents, i tu també.

Si t’agradaria cuinar amb família i passar una molt bona estona, troba el curs que estàs buscant de cuina en família aquí!