Cursos d’anglès a Irlanda amb Turas Language & Travel!

Vols estudiar anglès a Irlanda? Amb els cursos d’anglès de Turas Language & Travel tindràs l’oportunitat de viure l’experiència d’una estada lingüistica a Irlanda.
Parlem amb els seus directors, David Sabatés i Deirdre Crowley, una irlandesa amb més de 30 anys a Catalunya.

Els directors, David Sabatés i Deirdre Crowley ens parlen sobre la seva empresa Turas Language & Travel i els cursos d’anglès a Irlanda.

Com neix Turas Language & Travel?

L’any 1989 dirigíem una acadèmia d’idiomes on oferíem classes d’anglès presencials i, a partir del 1994, vàrem començar a oferir cursos d’anglès a Irlanda, conscients de que és la millor manera de fer una autèntica immersió. Des del 2006 ens dediquem en exclusiva a l’organització de cursos i estades a Irlanda.

Perquè Irlanda?

Pels nostres vincles i pel coneixement que tenim del país. Irlanda ens ofereix una xarxa d’acadèmies molt professional i unes destinacions molt interessants. A més, la gent irlandesa és famosa pel tracte que ofereix als seus visitants.

Quins serveis oferiu?

Oferim experiències lingüístiques a Irlanda per a gent de totes les edats. Estades per a joves a l’estiu, estudis de secundària, cursos per a adults, per a tota la família, setmanes culturals per a instituts, programes combinats d’estudi i treball… Si vols aprendre o millorar el teu anglès i viure una experiència cultural a Irlanda, nosaltres tenim un programa per a tu.

Què hem de tenir en compte a l’hora de triar un programa?

Sobretot és important fer-ho mitjançant una empresa especialitzada. És molt important que hi hagi un professional que t’orienti i respongui per tu davant problemes que puguin sorgir. L’oferta és molt variada. Pots triar un programa d’estudi més o menys intensiu, el tipus d’allotjament (família o residència), la destinació (ciutat, poble…) o l’època de l’any.

Si parlem d’adolescents, quina és la millor edat?

Depèn de cada jove, però creiem que a partir de 12 o 13 anys. Pensem que és més important la maduresa del jove per a gaudir totalment de l’experiència que no el nivell d’anglès que tingui.

I què oferiu per als adults?

Escoles d’arreu d’Irlanda. Acadèmies molt grans i d’altres més familiars. Des de Dublín, a ciutats mitjanes i pobles d’ambient molt rural. També és important l’entorn que volem tant a dins com a fora de classe. I en tenim per a tots els gustos!

Per acabar, què destacaríeu de la vostra agència?

Som una empresa petita i podem oferir un tracte personalitzat que sovint les grans empreses del sector no poden. I també molt important, el nostre coneixement d’Irlanda. Durant anys hem recorregut tot el país i visitat moltes acadèmies per escollir les que ens donin el millor servei. Només treballem amb acadèmies reconegudes per l‘Irish Department of Education.

Visita la nostra pàgina web

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *