Segurament en alguna ocasió t’has plantejat quin curs podies fer per créixer en l’àmbit laboral, obtenir nous coneixements que facin pujar de nivell el teu currículum o simplement un curs que a part de gaudir fent-lo et pugui aportar coneixements de valor.
Començar a fer una formació requereix una despesa econòmica i una inversió del nostre temps, per això des de TOT CURSOS et volem presentar alguns dels millors cursos per obtenir una formació en l’àmbit digital que t’obrirà moltes portes.

Curs de WordPress i creació de pàgines web

 

Una gran eina per crear pàgines web, sense necessitat de tenir coneixements de programació. WordPress s’ha establert com un dels softwares més productius per crear pàgines web, i sens dubte aprendre a fer-lo servir serà un punt molt positiu en el teu currículum i una gran eina per si et vols crear la teva pròpia pàgina web.

curs wordpress online
Curs de Photoshop

 

Un programa molt útil que segur faràs servir en moltes ocasions. Et permet retocar imatges, modificar documents, crear gràfics, dissenyar flyers, etc. És un programa amb moltes possibilitats i fàcil d’aprendre a utilitzar, útil tant en l’àmbit laboral com personal.

Ofimàtica

 

L’Ofimàtica segueix sent un dels requeriments bàsics en un currículum: fulls de càlcul, creació d’estadístiques, recull d’inventaris… Sense cap dubte qualsevol empresa valorarà molt positivament que tinguis aquests coneixements.
Aquests són alguns dels cursos que des de TOT CURSOS us recomanem.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *