Des de TOT CURSOS tenim una idea molt clara, proveir als ciutadans amb la informació d’última hora relacionada amb els cursos subvencionats a Vic, Osona i Vallès Oriental.
Com que ja portem un any portant de primera mà els millors cursos i formació ja coneixem els millors centres per fer un curs subvencionat a Vic.
Molta gent no sap que el fet de treballar i tenir una nòmina permet fer formació bonificada, moltes vegades els empresaris no informen els seus treballadors d’aquesta opció, però tota persona amb un contracte laboral té dret a la formació bonificada i a fer un curso subvencionat, sigui a Vic o qualsevol altra ciutat, és a dir que pots fer un curs sense pagar un duro! No deixis escapar aquesta oportunitat, a TOT CURSOS tenim contacte amb els millors centres que ofereixen cursos subvencionats a Vic per persones que treballen i també en situació d’atur, sigui a Vic o a una altra ciutat.

cursos subvencionats a vic

Si vols invertir en el teu futur i fer un curs subvencionat a Vic d’informàtica, anglès, alemany, francès, noves tecnologies, Photoshop, disseny, conducció de vehicles, pàgines web, Excel, etc. Contacta amb TOT CURSOS i t’oferirem la millor opció a les teves necessitats, omple el formulari de contacte i fes un curs que et permeti obtenir noves habilitats!

Error: Formulario de contacto no encontrado.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *