Artteràpia a Vic amb la Marta

Descobreix els beneficis de l’Artteràpia amb la Marta. Ella mateixa ens explica perquè serveix i els motius que et portaran a apuntar-te des d’ara mateix!

Martart ARTTERÀPIA

SONY DSC

 

Som un nou centre d’artteràpia a Vic i Comarca que treballa l’art de manera terapèutica. L’artteràpia és un procés creatiu i de recerca per a totes les persones, grans i petites, amb problemàtiques o sense. És una teràpia adreçada a persones que volen treballar les seves emocions, motivacions i somnis a través de l’art i d’una manera creativa: sense normes estètiques, sense judicis crítics i a partir de diferents llenguatges artístics. Marta Casasas i Riba, la persona responsable del centre, és l’artterapeuta que t’acompanya en les propostes i el procés creatiu.
L’Artteràpia es preocupa de la persona. El recorregut simbòlic, metafòric i d’implicació en el procés produeix canvis positius i transformadors en qui ho practica, en la seva autoestima i el seu creixement personal. L’artteràpia es pot dur a terme individualment o en grup. Es pot treballar amb col·lectius diversos i heterogenis com: famílies, gent gran, persones amb altes capacitats, depressions, addiccions, oncologia, deficiències visuals i ceguesa. És a través d’aquest interès en les persones que des del centre col·laborem amb diferents institucions i àmbits de la salut, l’educació, els serveis socials i la cultura.
A part de l’Artteràpia, a Martart també t’oferim classes de tècniques artístiques de dibuix i pintura. Disposem d’un espai de 50 m2, amb tots els materials necessaris i adients per poder treballar artísticament les diverses disciplines.

 

Per què venir al nostre centre? Què ens fa diferents?

A Martart oferim un acompanyament en el procés creatiu de manera diferent a la docència, en un espai acollidor i un acompanyament personalitzat.

 

Els nostres cursos i tallers:

SESSIONS D’ARTTERÀPIA
Grupals o individuals. Descobreix i treballa la teva autoestima mitjançant la creativitat i l’art. Deixa que el teu cos i la teva ment s’expressin positivament.

art terapia vic

ARTTERÀPIA PER A FAMÍLIES I NENS
Sessions pensades per a pares i fills, a partir de 5 anys. Una bona manera de connectar amb el teu fill i expressar-vos conjuntament. Dissabtes al matí.

ARTTERÀPIA ESPECIALITZADA
Especialment dissenyada per a treballar amb persones grans, persones amb altes capacitats, depressions, addiccions, oncologia, deficiències visuals i ceguesa.

TALLERS DE TÈCNIQUES ARTÍSTIQUES
Treballa el Dibuix, la Pintura i les Arts Plàstiques des del vessant més tècnic i artístic. Per professionalitzar-te o preparar-te per entrar a l’Escola d’Arts.

art terapia vic
Obrim de dimarts a divendres, matins i tardes.
Horaris diversos segons demanda i a hores convingudes.

formacio artterapia
formacio artterapia

ON SOM?
Martart
C/ Sant Miquel dels Sants, núm.4 Vic
Telèfon: 686070082
martacasasas@gmail.com
www.martacasasas.org
Busca’m a Linkedin, Instagram i Facebook: Marta Casasas Riba

 

Més informació sobre MartArt fent clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *