Cursos Subvencionats aquest mes de maig a Osona

Et presentem els cursos subvencionats més interessants per aquest mes de maig. No te’ls deixis escapar i aprofita’t ara d’estudiar i fer cursos gratis, 100% subvencionats.

A continuació et presentem la llista de cursos gratis i subvencionats que pots fer aquest mes de maig a Vic, Manlleu i altres llocs de la comarca d’Osona.

Cursos subvencionats a Manlleu:

L’’Oficina de Promoció Econòmica t’ofereixen una àmplia selecció de cursos, tots ells subvencionats al 100%. Comencen nous cursos cada mes, i aquest maig pots apuntar-te al curs de gestió empresarial per a treballadors autònoms. Descobreix tot el que pots fer tu sol/a, sense necessitat d’un gestor! Més informació al 93 851 50 22.

Més cursos subvencionats que t’ofereix l’OPE de Manlleu són els d’habilitats de comunicació, ajudant de cuina, manipulació d’aliments… i molts d’altres!

 

curs subvencionat manlleu

Cursos subvencionats a Vic:

A la Fundació Mil·lenari de Vic trobaràs una gran oferta de cursos i intensius T’ofereixen certificats de professionalitat on-line i presencials, i una novetat: el Certificat de Professionalitat en Trasllat Sanitari.

Els cursos subvencionats, 100% gratuïts aquest mes són: curs d’al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, i curs de primers auxilis. Pots informar-te per WhatsApp al 600 96 50 58.

Altres cursos que pots trobar a Fundació Mil·lenari són:

curs subvencionat vic

Xerrades subvencionades per a persones empresàries i emprenedores:

A Creacció, l’Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, proposa cada mes xerrades molt interessants, adreçades principalment a persones empresàries i emprenedores, amb ganes d’ampliar coneixements i millorar productivitat a la seva empresa.

Aquest mes de maig destaquen les següents xerrades subvencionades, 100% gratuïtes.

Els 7 errors imperdonables de la productivitat, el dia 18 de maig, a les 9.15 h a Vic.
Com controlar els costos de la meva empresa? , el dia 25 de maig, a les 10 h, a Manlleu.
Com fomentar les habilitats comercials, el dia 30 de maig, a les 9.15 h, a Santa Creu de Jutglar.

L’entrada és completament lliure, només cal confirmar assistència i reservar la teva plaça a través de la web de Creacció.

Altres xerrades que tindran lloc els mesos vinents són:

xerrades gratis

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *