SABRIES COM ACTUAR DAVANT D’UN INTENT DE ROBATORI, ASSETJAMENT O AGRESSIÓ?

La defensa personal femenina, un esport apte per a totes les edats, que t’ajudarà en molts aspectes, però sobretot t’ensenyarà a tenir el control quan et trobis en una situació de risc.

L’assetjament a la dona és un tema que, malauradament, està a l’ordre del dia. Actualment cada vegada hi ha més dones que pateixen atacs dels quals la gran majoria d’elles no saben com defensar-se.

En aquest article et parlaré de la defensa personal femenina, un esport que et pot servir com a molt bon mètode per poder sortir d’una situació d’assetjament o agressió, però que a la vegada també t’aportarà molts beneficis, dels quals te’n remarcaré uns quants a continuació:

1. Guanyaràs confiança i seguretat en tu mateixa.

El fet d’anar avançant dia a dia amb totes les habilitats físiques que aprendràs en cada entrenament, farà que et sentis més segura i capaç de seguir superant-te encara més. I el millor de tot és que ho podràs aplicar a tots els àmbits de la teva vida.

2. Augmentarà la teva autoestima.

Amb la defensa personal femenina et sentiràs bé amb tu mateixa. Seràs conscient de la teva valentia i les teves capacitats, que no en són poques.

3. Canviarà la teva forma de veure les coses.

Aquest esport aconseguirà obrir-te la ment d’una manera inimaginable sigui quina sigui la teva situació personal (baixa autoestima, desanimada, maltractada, etc.)

4. El respecte és la base d’aquesta disciplina.

Valors com la humilitat, el respecte o la companyonia són primordials. Aquests s’ensenyen a partir del minut 0, i com és obvi, també hi és present el valor més important: mai s’ha d’atacar ningú, si no és en cas de defensa pròpia.

5. Coneixeràs amistats noves.

No només compartiràs sessions amb les companyes de classe, sinó que t’adonaràs que teniu un estil de vida comú, ja que totes hi assistireu amb un propòsit molt similar.

6. T’evadiràs de la monotonia.

En el moment que estiguis entrenant, t’oblidaràs de totes les preocupacions i de l’estrès del dia a dia.

7. L’últim punt i no menys important, aprendràs a defensar-te.

A part de totes les qualitats bones que t’aportarà la defensa personal, la principal motivació que es té per apuntar-se a aquest esport és el d’aprendre a defensar-se una mateixa de qualsevol atac que ens puguin fer.

 

Aquests són alguns dels principals beneficis que t’aportarà la defensa personal femenina i que no només són aptes per a tu, sinó que ho són per a totes les dones de la teva família.

Qualsevol edat és adequada per iniciar-te amb les tècniques d’autodefensa. Si t’apuntes a un curs de defensa personal a l’Acadèmia de Karate & Jiu Jitsu JG, aprendràs moltíssimes tècniques de les quals ens agradaria que no haguessis d’utilitzar mai, però, si fos el cas, estaries més que capacitada per utilitzar-les.

Si vols més informació sobre aquest curs, contacta’ns:

Carrer de Sant Jordi, 92, 08500 Vic, Barcelona
Email: academiajg.vic@gmail.com
Tel: 629 36 18 67
Pàgina web: www.karatevic.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *