Descobreix l’Espai de Salut TRIDOSHA de Centelles

Aprèn a fer massatges i a elaborar receptes al centre de Salut Tridosha de Centelles. I gaudeix, i fes gaudir d’una vida més plena i feliç!

Tridosha és un espai dedicat a la salut holística (cos, ment, ànima), seguint la filosofia Ayurveda (Ayu= vida, Veda = coneixement).
Ayurveda fa més de 5.000 anys que té cura de nosaltres i la seva fita és «tenir una vida plena i feliç».

L’ESCOLA TRIDOSHA I Les nostres ensenyances:

La formació que impartim és molt personalitzada, és per això que en cada Curs les places són molt limitades.

En finalitzar la formació Ayurveda, els alumnes estaran totalment qualificats per administrar el tractament més adequat.

Quan impartim les ensenyances d’Ayurveda, busquem formar professionals amb criteri propi a on la seva capacitat intel•lectual i humana vagin de la mà.

 

Els cursos que pots trobar a la nostra escola són:

CURS DE MASSATGE AYURVEDA

Les teràpies ayurvèdiques a base de massatges són molt més que un simple mitjà per relaxar els músculs en tensió i calmar la ment. Veurem els diferents tipus de massatges: tot el cos (Abhyanga), cap (Shirobhyanga) o tercer ull (Shirodhara) entre d’altres.

CURS DE NUTRICIÓ AYURVEDA

Ayurveda considera la nostra alimentació com un dels pilars més important per la nostra salut tant física com mental. Al llarg del Curs veurem les propietats dels aliments i les espècies, quin efecte tenen en el nostre cos i ment. Mitjançant l’aprenentatge de confeccionar dietes ens adonarem del poder que tenen sobre nosaltres els aliments.

CURS DE PATOLOGIA

Per tractar un desequilibri hi ha diferents factors a tenir en compte: símptomes, el temps, etc.
En aquest Curs aprofundim en patologies bàsiques com refredats, estrenyiment, vòmit, etc. i de quines eines disposem per poder pal•liar-les com: alimentació, infusions i massatges.

 

EL CENTRE DE SALUT TRIDOSHA

 

A Tridosha hi podeu trobar: Massatges, Dietes i Ioga.

 

EL MASSATGE:

El massatge Ayurveda és el més profund i complet que es pot realitzar. Tracta des d’un mal d’esquena com una depressió, aqüífers, migranyes, etc.

 

LES DIETES:

Les dietes són personalitzades, ja que Ayurveda ens ensenya que cada persona és única i per tant té una dieta que l’ajudarà a sentir-se equilibrat holísticament parlant.

 

EL IOGA:

El ioga és una part molt important dins de l’Ayurveda. La seva pràctica afavoreix a mantenir una esquena sense dolor, tenir el maluc desbloquejat i respirar correctament. La respiració és una part molt important per nosaltres. Hem de tenir en compte que si dominem la respiració, estem dominant la nostra ment.
L’Espai Tridosha és petit i familiar mantenint una relació molt propera amb tothom que ens ve a veure.
Disposem d’una sala de ioga totalment equipada i una sala de massatge amb taula de fusta i sauna per poder rebre vapor medicat amb plantes de l’entorn.

Escola Tridosha

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *