Eines per poder fer classes on-line

Aquests dies totes estem utilitzant eines informàtiques per poder seguir treballant.
Sigui per treballar en equip, o per fer classes en línia amb els nostres alumnes, moltes són les eines que podem fer servir.
Per quina heu optat al vostre centre?

Aquest article et presenta diferents eines, per si les que estàs fent servir actualment no t’acaba de convèncer o si encara no has començat i no saps com posar-t’hi.

Google Hangouts

Si tens un compte de gmail, Hangouts és una bona solució per fer videoconferències. Destaca pel seu bon funcionament i la versatilitat de propostes que ofereix, com videotrucades, trucades de vei i xat. Poden unir-se fins a 25 persones a la conversa si és una crida, i fins a 150 persones simultàniament al xat. Funciona en tots els dispositius.

Skype

El gran conegut per a les converses i xats. Com l’eina anterior, també permet connectar fins a 25 persones a la mateixa videotrucada de manera gratuïta i també disposa de xat. En cas de voler trucar a algú que no tingui un compte de Skype hauràs de recarregar el saldo en l’app.

Join.me

Si vols mantenir videoconferències amb pocs participants Join.Me és una bona opció. En la versió gratuïta solament poden unir-se fins a 3 usuaris a la trucada de vídeo, però pots compartir la pantalla, pujar documents i parlar pel xat durant la conferència. Una solució molt còmode per a classes individuals o grups petits.

Vídeo trucades des d’instagram

Qui no té un compte d’instagram avui dia!
Selecciona els membres i ja pots trucar i parlar. Així de fàcil. Si alguna persona del grup encara no té instagram, s’haurà de donar d’alta. Però segur que et passarà en molt pocs casos!

 

Zoom

 

Aquesta App també ha entrat amb força aquests dies. És una aplicació que es descarrega al mòbil i permet fer videoconferències, reunions en línia, xat i col·laboració mòbil. Només l’has de descarregar i registrar-te, i a través del codi que et crea, o que et passa la persona creadora, podràs participar en les conferències i reunions. Hi ha l’opció de pagament i gratuïta.

El més senzill és utilitzar WhatsApp


Només cal
un número de telèfon per obrir-te el compte, i qui no té a hores d’ara el WhatsApp al mòbil? Ja saps que WhatsApp permet enviar missatges de veu i fer trucades, però, sabies que podíeu fer videoconferències grupals? És tan senzill com crear un grup amb els contactes dels teus amics o familiars, i trucar-los des del grup, on podràs seleccionar a quins membres trucar. Això sí, el màxim de participants són quatre.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *