Els propòsits

Per complir els propòsits només cal tenir-ne ganes, el nombre de propòsits que et facis no serà tan important com les ganes que hi posis

Comença un nou any i com sempre, amb ell, nous propòsits. Està bé fer aquesta reflexió, perquè proposar-se fer canvis vol dir pensar en nosaltres, i a vegades no ho fem prou. No obstant això, el perill que comporta fer gaires propòsits és frustrar-nos: si ens en fem gaires, no els podrem complir tots, malgrat que normalment els propòsits que ens fem són totalment assequibles: començar anglès, anar al gimnàs, estudiar més, aprimar-se, fer una vida més sana, deixar de fumar, i un llarg etcètera. Potser el que hauríem de fer és fer-nos menys propòsits i portar-los a terme?

Però com?

En el moment de plantejar-nos un canvi per millorar la nostra vida, hem de poder tenir eines per fer-ho i realitzar un pla per portar-lo a terme. Així doncs, si volem portar una vida més sana, podem demanar al Tió o als Reis unes bones botes de muntanya, si volem deixar de fumar – i ja ho hem provat altres vegades sense gaire bons resultats… -, hem de demanar ajuda a un professional i si, per exemple, volem millorar en els nostres estudis o aprendre un idioma, podem demanar informació a un centre on ens puguin ajudar. Això sí, cal posar-hi de la nostra part. Quantes vegades hem pagat una matrícula o una mensualitat al gimnàs o a l’acadèmia d’anglès i no hi hem ni anat? O, si hem anat, hi hem posat el 100%? Seria bo reflexionar sobre si és realment el que volem.

Per complir els propòsits només cal tenir-ne ganes, el nombre de propòsits que et facis no serà tan important com les ganes que hi posis. Així doncs, si teniu bons propòsits, no dubteu que aquest any 2020 els vostres propòsits i desitjos es compliran. BON ANY!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *