Estudiar un cicle i viatjar per Europa, és possible!

El projecte IMM és una gran oportunitat per formar-se en l’àmbit internacional, conèixer nova gent, noves cultures i créixer personalment.

Les sigles IMM signifiquen International Marketing Management.

L’ IMM és un programa organitzat per 5 institucions Europees: Itàlia, Portugal, Holanda i Espanya (Vic i Lleida). Consisteix a formar-se durant 2 anys en el cicle formatiu de grau superior de Màrqueting i Publicitat en 4 països diferents.

Els estudiants tenen l’oportunitat de cursar el grau de Màrqueting i Publicitat fent una estada semestral a cada país. Si aquests cursen un últim any a la Universitat de Portugal, tenen la possibilitat de ser graduats en International Business Marketing and Management, un grau reconegut a escala europea.

Per poder accedir a aquesta formació s’han de superar unes proves prèvies, que consisteixen en coneixement de l’anglès i una entrevista. Aquest any 6 alumnes de l’Institut de Vic van ser seleccionats i estan gaudint actualment de la seva estada a Holanda.

El projecte IMM és una gran oportunitat per formar-se en l’àmbit internacional, conèixer nova gent, noves cultures i créixer personalment. A més, els alumnes que realitzen el curs, compten amb el suport de les beques Erasmus+. Aquestes beques contribueixen a les despeses de viatge i estada (en un màxim de 12 mesos).

La formació s’imparteix únicament en llengua anglesa, fet que suposa una gran oportunitat per aquests estudiants, ja que a part de millorar els coneixements de l’idioma, s’especialitzen en aquest camp.

Aquest curs, són 10 els estudiants que participen en aquest projecte i estan estudiant a l’Institut de Vic. Tots ells recomanen enormement l’experiència i no es penedeixen d’haver-se decantat per aquesta opció d’estudis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *