Espai Creatiu Vic: «El Moviment és Vida»

Descobreix Espai Creatiu Vic, amb totes les seves activitats i tallers que t’ofereixen, que t’acostaran cada dia una mica més a la felicitat.

Espai Creatiu Vic és un espai pel benestar corporal i el desenvolupament humà. Les nostres activitats corporals estan orientades a incrementar el nivell de consciència i vitalitat de les persones per poder superar els nostres límits; millorar i créixer en l’àmbit físic, emocional i social.

espai creatiu vic
A totes les edats l’exercici físic ens aporta beneficis per a la salut: millora el nostre estat físic, mental i emocional; ens ajuda a prevenir malalties; atenua dolors en músculs i articulacions i també contribueix eficaçment a reduir l’estrès, l’ansietat i la depressió. A més, incrementa la nostra energia en general. El moviment és vida.
Un bon treball corporal ha d’integrar cos, ment i emocions per generar veritable benestar en les persones. És des d’aquesta filosofia holística que al nostre centre t’oferim diferents propostes perquè triïs la més adequada per a tu en aquest moment de la teva vida.
Fem les classes en grups reduïts d’un màxim de 5-6 persones per oferir-te un tracte personalitzat i respectant el teu propi ritme.
Disposem d’una sala àmplia i diàfana, amb llum natural i amb tot el material que necessites per realitzar la teva activitat corporal.
A Espai Creatiu Vic trobaràs un tracte càlid i familiar, un espai acollidor on desconnectar de les tensions diàries i un temps per escoltar el teu cos, recuperar l’harmonia i l’alegria de moure’t.
A més de les activitats corporals, el nostre centre també t’ofereix cursos, tallers i sessions de PNL, Biodansa, Creixement Personal i Teràpia Gestalt.

 

LES NOSTRES ACTIVITATS CORPORALS

Estiraments i recol·locació postural

Amb moviments harmònics i fluids milloraràs la mobilitat, reduiràs els dolors d’esquena i donaràs a les teves articulacions amplitud de moviment.

Tècniques de respiració

Fem exercicis per mobilitzar el diafragma i la musculatura respiratòria. Amb aquesta tècnica reduiràs l’ansietat i l’estrès, augmentaràs l’oxigenació de la sang, milloraràs el trànsit intestinal i alliberaràs tensions físiques i emocionals.

Consciència corporal

Sessions en les quals realitzarem exercicis de col·locació postural, elasticitat, respiració, agilitat, jocs d’expressió corporal i relaxació. Tot això, gaudint amb ritme i creativitat. Aconseguiràs mobilitat, expressivitat i connexió amb el cos.

Dansa contact

És una dansa oberta a tothom. No té límits d’edat ni de condició física. Es basa en la improvisació, l’espontaneïtat i la interacció amb els nostres companys. Treballa l’equilibri, l’escolta, la comunicació, la creativitat…

SESSIONS PERSONALITZADES de ioga i teràpia corporal

Si tens uns horaris complicats o desitges un programa dissenyat i adaptat a les teves necessitats concretes, t’oferim sessions individuals i a hores concertades. Demana informació sense compromís.

 

espai creatiu vicON SOM?
Passeig de la Generalitat, 18, entresol E de Vic
T. 93 883 49 56   |   M. 608 107 180
E-mail: info@espaicreatiuvic.com
www.espaicreatiuvic.com

Troba més informació sobre el tallers i cursos que t’ofereix l’Espai Creatiu Vic fent clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *