Moltes raons per estudiar oposicions!

Et presentem les millors raons per apuntar-te a una acadèmia i preparar-te des d’avui per les oposicions.

Aquells que alguna vegada heu pensat en la possibilitat de convertir-vos en funcionaris públics, us animem a fer definitivament el pas. En aquest article podreu trobar alguns motius que de ben segur us faran començar a estudiar des d’avui, i no abandonar fins al final.
Una de les principals raons que us poden portar a estudiar oposicions és que el vostre lloc de treball serà per a tota la vida (a excepció d’algunes situacions molt singulars). Un plus més en el funcionariat és el salari, que és més alt que la mitjana de l’empresa privada, sempre segons el nivell de formació requerit pel lloc.

oposicions
Si per situacions familiars o personals necessiteu fer un break, podeu demanar-vos diversos tipus d’excedències, amb la seguretat i garanties que quan us reincorporeu al vostre lloc de treball, tot continuarà igual. Les excedències, a més, es complementen amb permisos i reduccions de jornada per tal que pugueu tenir cura dels vostres fills i familiars. Aquestes acostumen a ser més àmplies i flexibles que en l’empresa privada i fer-ne ús no us generarà cap tipus de represàlia. Són una molt bona manera per poder conciliar la vida personal amb la laboral. No podem oblidar que a l’administració pública l’antiguitat té premi: el sou es veu incrementat pel pagament de triennis.
La varietat d’administracions existents us permet fer oposicions en l’àmbit municipal, provincial, regional, nacional o internacional. Això significa un munt de possibilitats en aquest temps de crisis. No ho dubtis més i apunta’t a estudiar oposicions.

 

Un centre recomanat per TOT CURSOS on poder cursar aquesta formació:

TRIA FORMACIÓ, centre professional i de qualitat amb un servei immillorable. Fes clic aquí per més informació.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *