Cursos subvencionats amb Certificat de Professionalitat

A continuació t’expliquem què són els certificats de professionalitat, i alguns dels principals centres d’Osona on podràs cursar aquesta formació.

El certificat de professionalitat és un document oficial que acredita a qui l’obté que és competent professionalment per a desenvolupar una activitat laboral. És a dir, que té els coneixements i habilitats per desenvolupar-la, de forma correcta i d’acord amb les exigències del mercat.
Un certificat de professionalitat acredita les competències professionals d’una persona, independentment de si aquestes s’han obtingut a través de l’experiència professional o de la formació, tant formal com no formal.
Els certificats de professionalitat són vàlids en tot el territori espanyol i possibiliten la mobilitat laboral en tot el territori.

A continuació us presentem alguns dels cursos oberts a Osona que us acreditaran amb el certificat de professionalitat. Centres que encara tenen inscripcions obertes els trobareu a Manlleu i Vic.

 

Fundació Mil·lenari de Vic, experts en formació subvencionada.

certificat professionalitat vicL’Ajuntament de Manlleu també ofereix un curs de cuidador/a a domicili o en residència amb certificat de Professionalitat. Tota la formació del curs subvencionat s’imparteix a Manlleu. certificat professioanlitat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *