Entrevistem 2 alumnes de CEFOSOL, l’escola de formació en soldadura de la comarca d’Osona, i ens expliquen la seva experiència uns mesos després d’haver acabat la formació.

Enric Subirà ens comenta que fent el curs de soldadura ha pogut millorar el seu CV.

«Ja treballava d’instal·lador industrial i em vaig apuntar perquè sempre m’havia agradat. M’ha servit per construir-me laboralment.

Vaig estudiar en cicle formatiu de grau mitjà de manteniment i em quedava aquesta part de soldadura per aprendre. I em volia seguir formant. En acabar el curs tens un certificat de soldadura TIG de Cefosol, aprovat per l’Institut català de soldadura. No és només el títol que aconsegueixes, sinó també l’experiència.

El que més destaco del centre és la qualitat. Ha estat una molt bona experiència. Per mi va ser molt important que s’adaptessin als meus horaris. Jo només podia fer el curs els dissabte als matins i van obrir un grup nou perquè jo també em pogués formar. A més, si tens algun problema, t’ajuden. A Cefosol ofereixen un tracte molt pròxim.

Raúl ens explica com ha canviat radicalment la seva vida professional després de fer el curs de soldadura.

«Amb 35 anys i 3 fills vaig decidir buscar un ofici i així un futur millor per la meva família.
Em vaig posar amb contacte amb ells i em van donar totes les facilitats per formar-me. Em van ensenyar tot el que sé sobre el metall. A soldar amb electrode, continua, tig, tallar, polir…

Avui dia estic treballant en el món del metall, guanyant més diners i gaudint del que faig.
Del curs, em quedo amb el bon rotllo. La primera setmana ja érem tots com una família.

De fet, tres mesos després d’acabar el segon curs encara segueixo en contacte tant amb els formadors com amb alguns dels alumnes.
Molt recomanable. «

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *