SARA DUCH GUILLOT, Directora de la Fundació Mil·lenari, ens presenta de primera el centre amb major trajectoria formativa de Vic (Osona). No et perdis tot el que Fundació Mil·lenari et pot oferir!

milenari sara duch guillot

Fundació Mil·lenari som una entitat sense ànim de lucre que forma part de la Fundació Antiga Caixa Manlleu. Amb més de 20 anys de servei, ens dediquem fonamentalment a la formació i la promoció de les persones. Som centre homologat pel Departament de Treball i el Departament d’Ocupació, distintiu d’excel·lència i qualitat. També gestionem subvencions i bonificacions a través de la Generalitat de Catalunya, Fundació Tripartita, Diputació de Barcelona, Sindicats i patronals.

EL NOSTRE EQUIP DOCENT

Donat que a Fundació Mil·lenari prioritzem la qualitat en el servei i el bon tracte amb l’alumnat, l’equip docent és per a nosaltres el millor actiu. A Fundació Mil·lenari disposem d’un equip de professorat amb molta experiència docent, formació especialitzada i amb un gran potencial humà que donen un destacat valor afegit a la formació que impartim.

mil·lenariLES NOSTRES INSTAL·LACIONS
Estem situats al centre neuràlgic de Vic, amb un local de 1000 m2. Comptem amb àmplies i lluminoses aules, equipaments informàtics, cuina per a classes i demostracions, taller sociosanitari i altres espais comuns. Disposem també d’aparcament amb accés directe a les nostres aules.

 
ELS NOSTRES SERVEIS A EMPRESES I INSTITUCIONS
Amb el Projecte Avança, especialment dissenyat per millorar la capacitació del capital humà de les empreses i atendre les seves necessitats formatives, oferim: formació a mida; organització de jornades i activitats; tramitació d’ajuts, bonificacions i subvencions; lloguer i cessió d’espais.

 
LES NOSTRES ACTIVITATS CULTURALS
A Fundació Mil·lenari, a més de la formació, també oferim: exposicions, conferències, presentacions de llibres, obres de teatre en anglès i tallers molts variats.

 
LA NOSTRA FORMACIÓ
Formació Contínua
• Empresa: formació per a directius i comandaments intermedis
• Formació multidisciplinar: idiomes, competències informàtiques, noves tecnologies i multimèdia, coaching digital, recursos humans, finances, etc.
• Formació en el lleure

mil·lenari vicFormació Ocupacional – Certificats de Professionalitat
• Atenció sociosanitària en Institucions socials i Domicili
• Creació de pàgines web
• Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma
• Aprofitaments forestals
• Docència de la formació professional per l’ocupació
• Socorrisme aquàtic – NOU!
• Transport sanitari – NOU!

cp forestal
Preparació a les Proves d’Accés
• Accés als Cicles Formatius de Grau Superior
• Accés a la universitat per majors de 25 i 45 anys

proves acces
Preparació d’Oposicions. Més del 95% d’aprovats ens avalen!

 
Formació On-line

 
Si vols demanar-nos més informació, o senzillament fer-nos arribar algun comentari o observació, estem a la teva disposició per atendre’t. Fundació Mil·lenari, al servei de les persones i les empreses.

mil·lenari
FUNDACIÓ MIL·LENARI
Pl. Mil·lenari, 2, 1r (Vic)
938866510
formacio@fundaciomilenari.cat
www.fundaciomilenari.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *