Els estudiants de l’INS Antoni Pous de Manlleu ens donen la seva opinió més sincera!

Aquest mes hem entrevistat els estudiants de l’INS Antoni Pous de Manlleu, on alumnes dels cicles formatius i de batxillerat ens han explicat què en pensen del centre i quines són les seves expectatives de futur.

CLÀUDIA GIRBAU estudiant del Cicle Formatiu d’Atenció a les persones en situació de dependència
«Em va motiva tenir l’oportunitat de donar suport i el millor de mi perquè les persones amb dependència puguin ser feliços. De l’INS Antoni Pous m’agrada el gran percentatge de part pràctica que realitzem. Hem visitat centres, residències, hospitals. Però el millor de tot és la solidaritat entre companys.»

cicle formatiu manlleu

JUDIT SOLER estudiant del Cicle Formatiu d’Integració Social
«Ara, més que mai, el món necessita a persones que estiguin disposades a lluitar pel benestar de tota la societat, donant-los les eines per seguir endavant. L’INS Antoni Pous és un centre que està en constant moviment, sempre buscant la innovació, els recursos i les eines per seguir formant alumnes.»

cicle formatiu manlleu

LLUÍS VILASECA estudiant del Cicle Formatiu d’Educació Infantil
«Des de sempre m’han agradat els infants. Una amiga em va dir que l’INS Antoni Pous estava molt ben equipat i els docents eren agradables i professionals. Al llarg d’aquests dos anys us puc dir que aquí et sents com a casa.»

cicle formatiu manlleu RAUL PALOMINO estudiant de batxillerat social
«Penso que aquests estudis em pot obrir portes en un futur. Dir que aquest institut és brutal, són interessants els intercanvis amb altres països i el bon rotllo que hi ha entre alumnes i professors.»cicle formatiu manlleu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *