Els estudiants de Cicle Formatiu de l’Institut de Vic prenen la iniciativa!

El passat 6 d’abril a l’institut de Vic es va celebrar l’acte de cloenda de les jornades de conscienciació organitzades pels alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat.

Aquest acte ha estat la culminació d’un projecte iniciat el passat mes de febrer pels mateixos alumnes del cicle, els quals van tenir la idea de fer una sèrie d’activitats, tallers, xerrades adreçades a tot l’alumnat del centre (alumnes d’ESO, cicles formatius de grau mitjà, grau superior i batxillerat).

L’objectiu era fer unes campanyes de conscienciació sobre bullying, violència de gènere, trastorns alimentaris, ciberdelinqüència i la importància de l’esport. I per altra banda, es va col·laborar en la campanya de conscienciació IVic Net iniciada des de la coordinació de medi ambient del mateix centre.

Institut de Vic 2

Durant aquests mesos la resposta de l’alumnat de tot el centre  ha estat molt positiva, donat que han pogut participar en tallers lúdics, i creatius, i també han assistit a xerrades on han vingut persones a explicar la seva experiència (víctimes de violència de gènere, trastorns alimentaris, esportistes, …). La finalitat i la gran il·lusió dels alumnes organitzadors ha estat la d’aconseguir que l’alumnat del centre prengui consciència d’aquests problemes que els poden afectar directament o indirectament en qualsevol moment de la seva vida.  Però alhora, han volgut que aquest aprenentatge fos divertit, creatiu, lúdic i interactiu.

El professorat d’aquests alumnes finalment va escollir les tres campanyes més ben preparades i organitzades, i les seleccionades van ser les que s’han desenvolupat en aquest acte de cloenda:  violència de gènere, bullying i cyberdelinqüència. Així com també, la coordinació de medi ambient va aprofitar per a lliurar els premis als alumnes guanyadors de la campanya IVic Net.

Aquest acte de cloenda ha estat informatiu per una banda, i lúdic per l’altra, ja que s’ha comptat amb la col·laboració d’alumnes d’ESO i Batxillerat que han amenitzat l’esdeveniment amb peces musicals i dansa clàssica. El resultat ha estat molt positiu per tots els alumnes i professorat del centre.

Aquests són alguns dels cartells preparats pels mateixos alumnes de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Superior de Màrqueting i Publicitat.

cicle formatiu vic

 

cicle formatiu vic

 

 

cicle formatiu vic

 

 

cicle formatiu vic

Podeu llegir més informació sobre estudis i formació que ofereix l’Institut de Vic fent clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *