Ioga Aeri a Vic

Saps què és el Ioga Aeri? Saps quins beneficis n’obtindràs si el practiques? Saps on pots fer un curs de Ioga Aeri a Osona? Aquest article t’interessa!

Ioga Aeri Unnata és un nou estil de ioga que utilitza una hamaca de tela per ajudar els practicants en les seves assanes (postures). Aquesta modalitat no pretén substituir el Ioga Clàssic sinó, més aviat, donar-li suport i utilitzar l’hamaca com una eina més. Amb l’ajuda de l’hamaca podem mantenir una elongació de l’esquena durant totes les postures aèries.

ioga vic L’hamaca i la gravetat permeten de forma terapèutica alinear el cos i centrar la ment, explorant i perfeccionant les postures més avançades sense la dificultat de fer-les al terra. Realitzant les vinyasa, que són seqüències curtes de moviments, busquem el control, la fluïdesa, la consciència que ens permet sentir tots els beneficis de la pràctica. D’aquesta manera facilita que els practicants puguin experimentar els beneficis de les postures invertides. Alguns dels principals beneficis són la descompressió vertebral afavorida per la descàrrega en suspensió, que d’altre manera són difícils d’aconseguir per causa de lesions, falta d’habilitat o força.

ioga vic

En el moment que et relaxes fent aquestes postures, millores la flexibilitat i ajudes a alinear correctament la postura, ja sigui per la força de la gravetat o per l’esforç muscular que permet alliberar les zones de tensió.

 

Amb el Ioga Aeri Unnata aconsegueixes més que simples estiraments. Et permet millorar la flexibilitat, la fortalesa i forjar una respiració profunda.

 

El Teu Centre

Més informació sobre El Teu Centre, centre especialitzat en ioga a Vic fent clic aquí.

ioga vic ioga vic

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *