Karate per a totes les edats. És possible?

El Karate, un art marcial mil·lenari que ens ajuda a treballar el cos i la ment a qualsevol edat. T’expliquem la raó pel qual és important practicar Karate a Vic en totes les etapes de la vida.

Fer Karate a Vic és possible per a totes les edats!

Sovint, quan pensem en arts marcials, les englobem totes en un ideari comú, unides totes elles per l’agressivitat i la violència. Però res més lluny del contrari!

A través de les arts marcials, les persones aprenem valors tan importants com el respecte, la humilitat, l’empatia i l’assertivitat. A la vegada, és un esport que ens ajuda a activar el cos i la ment i ens posa en forma mentre aprenem una de les arts més antigues.

Per què fer Karate en totes les etapes de la vida?

 

En infants de 3 a 8 anys És una molt bona edat per iniciar els i les més petites en aquesta disciplina. Comencen a conèixer i descobrir les arts marcials de forma lúdica, aprenent les bases del karate. El karate els dona el coneixement per poder controlar el seu cos, energia i força, alhora que els ensenya valors com el respecte cap als companys i professors.

Dels 9 als 12 anys Els infants ja estan més preparats per començar a practicar verdaderament el karate i aprenen moviments i tècniques. Aquesta fase ja els permet anar progressant i augmentar el seu nivell a través de cinturons de diferent color.

Joves de 13 a 15 anys És l’època en què el cos canvia, i passem de nens a adults. Amb el treball d’aquesta art marcial, ajudem a augmentar l’equilibri, la velocitat, la flexibilitat, l’autoestima i la confiança.

Karate en adults Les classes d’adults se centren en el desenvolupament físic i mental. Es practiquen diferents tècniques, com la de kihon (educació del cos a través moviment tècnics repetitius), es treballa la potència (exercicis físics, que ens ajuden a metabolitzar i enfortir el cos), la flexibilitat (estiraments i tècniques per augmentar la mobilitat articular i muscular) i la ment (concentració i consciència del nostre cos).

Si vols treballar ment i cos, tinguis l’edat que tinguis, apunta’t a classes de karate.

L’ Acadèmia de Karate i Jiu Jitsu JG estem situats a Vic, al carrer Sant Jordi 92.
Truca’ns al 629 36 18 67 i t’informarem de tots els horaris disponibles.

No dubtis en consultar els cursos de Karate, Jiu Jitsu i defensa personal femenina que es fan a Vic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *