La formació amb millors salaris!

TOT CURSOS et vol ajudar a trobar la teva millor opció formativa, per a tu i el teu futur laboral. Aquest mes et presentem les professions amb estudis de Cicles Formatius i Graus Universitaris que actualment estan cobrant més diners del mercat. Un bon motiu per encaminar el nostre futur, a part del fet que ens pugui agradar, també ho són els diners que cobrarem a final de mes.

QUINS SÓN ELS CICLES I GRAUS UNIVERSITARIS MÉS BEN PAGATS DEL MOMENT?

CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ

Els Cicles formatius són estudis molt interessants i motivadors, especialment per aquells joves que no volen seguir la via universitària. És una formació que combina la teoria i la pràctica. I no per fer un cicle formatiu vol dir que el sou sigui menor! A continuació el presentem els CFGM amb salaris més alts del mercat laboral.

millor sou

CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR

En el context actual, el fet de disposar d’una titulació de Formació Professional de Grau Superior et pot ajudar no només a trobar feina, sinó també a aconseguir una inserció laboral de major qualitat. Descobreix els tècnics de CFGS que tenen uns dels sous més alts a final de mes.

millor sou

GRAUS UNIVERSITARIS

Quina carrera estudio? Hi ha molts motius que ens poden portar a triar una opció o una altra: Què m’agrada? Quins estudis tenen més sortida? Què trien les meves amistats? Un altre motiu molt important pot ser el salari. Seguidament et presentem les carreres on es cobren més diners actualment.

millor sou graus

Pots trobar més cicles formatius i graus a www.totcursos.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *