L’equitació és un esport molt complet que pot aportar molts beneficis a nivell de la salut física. En aquest sentit, ajuda a millorar l’equilibri vertical i horitzontal, afavoreix en el control de la postura, la coordinació motriu i els reflexes, contribueix a tonificar els muscles, sobre tot els abductors i els glutis, però també els de l’espatlla, esquena, cames… En una classe d’equitació es poden consumir unes 500 Kcal cada hora.

Però l’equitació2011_Aug_8-12th_Pony__Farm_Camp_221.141204317_std és més que un esport, ja que pot aportar molts beneficis a  nivell psicològic pel fet d’estar en contacte amb els cavalls. Es potencien els sentiments de respecte, responsabilitat, reciprocitat i empatia. Està demostrat que la pràctica regular de l’equitació afavoreix l’autocontrol de les emocions, la confiança i la concentració.

Contràriament al que es pensa, l’equitació no és un esport car ni elitista i se’n pot gaudir pràcticament a totes les edats.

El món del cavall és desconegut per molta gent, però quan es descobreix es desperten unes passions que difícilment es poden trobar en altres activitats.

 

logoA Equusvic es poden realitzar classes de formació eqüestre adaptades a cada nivell i a preus molt assequibles, que et permetran descobrir l’amor cap als cavalls.

Publireportatge patrocinat per EQUUSVIC.

Més informació a http://www.equusvic.cat/

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *