«Sigues impecable amb les teves paraules», la píndola de llum de la Roser

La Roser de Summa Coaching ens dóna algunes recomanacions per poder gaudir amb més plenitud de la nostra vida

Píndoles de llum en les nostres paraules.

«Quan no cuido les paraules estic llençant verí emocional. Quan fereixo a algú amb les meves paraules, aquest entra en un estat emocional negatiu que reverteix en mi. Un verí, que retorna directe a mi com un bumerang. Estic fent mal, però també me n’estic fent a mi mateix.

Quan em parlo negativament, succeeix el mateix. El cervell és un terreny fèrtil, on segons quin tipus d’adob dono als meus processos mentals, així alimento els pensaments que creixen, i aquests condicionaran els meus comportaments i la meva vida.

Prova de parlar-te i parlar als altres de manera amorosa i positiva durant 21 dies. Els dies que tarda el teu cervell en crear les connexions neuronals que estableixen l’adquisició d’un nou hàbit. Experimenta el canvi que es produeix en tu i en els que t’envolten.»

Gràcies Roser per la teva píndola de llums!

Si voleu més píndoles, podeu contactar amb la Roser a http://summacoaching.com/

SUMMACOACHING_LOGO Happy-Couple-copy

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *