LIU JING, la nova escola de Medicina Tradicional Xinesa a Vic

Descobreix la nova Escola de Medicina Tradicional Xinesa i no et deixis perdre les millors teràpies naturals.

LIU JING som una escola de MTX que ha ideat un programa de formació basat tant en els antics llibres i textos originaris de l’antiga Xina, com en els últims estudis sobre l’acupuntura fets a diferents hospitals i universitats arreu del món.

La nostra filosofia i sistema d’ensenyament donen la formació òptima als nostres alumnes, tant en l’àmbit de diagnòstic basat en el mètode tradicional Xinès, com en tècniques d’acupuntura modernes i en l’àmbit de pràctiques clíniques; bàsiques per assolir els coneixements teòrics que es van aprenent en la formació. Això és possible gràcies a la formació presencial (creiem que és fonamental que l’ensenyament no sigui on-line), juntament amb un tracte de proximitat entre professor i alumnes, buscant en cada moment la millor estratègia d’aprenentatge: grupal o individualitzat i personal quan és necessari.

 

Treballem diferents branques de la MTX, tot i que l’eix central és l’Acupuntura i la Moxibustió.
La formació consta de 3 cursos d’una durada d’un any cadascun (a partir del 1r, tots opcionals) més un Màster (també opcional) de preparació per anar a Pequín a examinar-se del Títol internacional de Dr. en Acupuntura i Moxibustió o el Títol internacional de Tècnic en Acupuntura i Moxibustió (títols atorgats per la World Federation of Chinese Medicine Societies).
1r curs: Diploma Bàsic d’Acupuntura Oriental.
2n curs: Diploma d’Acupuntura i Moxibustió amb certificat d’hores de pràctiques (Opcional).
3r curs: Diploma d’Acupuntura Clínica General Oriental amb certificat d’hores de pràctiques (Opcional).
Els alumnes que tenen els tres anys amb certificat de pràctiques poden realitzar el Màster de preparació per optar als Títols Internacionals anteriorment esmentats.
Els alumnes que només fan pràctiques, obtenen un certificat d’hores de pràctiques.
També oferim pràctiques obertes a estudiants d’altres escoles que no tinguin l’oportunitat de fer pràctiques a les seves escoles en qüestió, ja sigui perquè estudien on-line o perquè senzillament no inclouen les pràctiques dins del seu programa d’estudi. Les pràctiques també són obertes a aquells acupuntors que ja han acabat els seus estudis i que volen millorar o aprendre diferents tècniques acupunturals i de moxibustió.
acupuntura-sabadell-6-copia
L’Escola LIU JING es troba dins del Centre de Teràpies Naturals i Formació La Flor del Remei. Disposem de diverses sales on poder desenvolupar tant el programa teòric com pràctic, a més de camilles i el material necessari. El material de les pràctiques acupunturals i de moxibustió van a càrrec de l’Escola LIU JING).
Escola dirigida per Dani Mir Curós, Dr. en Acupuntura i Moxibustió.

Inscripcions obertes pel nou curs.

Apunta’t ara i descobreix l’apassionant món de la Medicina Tradicional Xinesa.
Per contactar amb l’Escola LIU JING:
Tel. 699760321
danimircuros@gmail.com

Per contactar amb el centre on està situada l’escola:

Centre de Teràpies Naturals i Formació La Flor del Remei
Passeig de la Generalitat, 46 (Vic)
Tel. 933804243-l
aflordelremei@gmail.com
www.laflordelremei.com

la flor del remei

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *