Ha arribat el setembre, i per tant, la tornada a l’escola i a la rutina! És hora de tornar a fer deures, preparar-se pels exàmens, recordar el nou horari escolar i les extraescolars a què ens hem apuntat…

Per sort avui en dia hi ha un munt d’apps per a mòbil, tauleta i ordinador que t’ho posen molt més fàcil a l’hora de prendre apunts, organitzar horaris, compartir informació amb els teus companys de classe, preparar treballs de classe i exàmens, i molt més.

Aquí et recomanem unes quantes apps, que et podran ser útils per organitzar-te tant a classe com a casa.

Evernote i no et perdis res a classe

Si vols prendre apunts a classe però no tens boli, pots fer-ho amb els dispositius electrònics que tinguis a mà, utilitzant l’opció més senzilla: l’app de Notes que ve per defecte. Una altra excel·lent opció és Evernote, disponible a tots els teus dispositius i també via web.

Google Calendar

Si tens un compte de Gmail, tindràs a la teva disposició una infinitat de serveis que et seran molt útils i als quals podràs accedir des de qualsevol dispositiu. Des del calendari, pots utilitzar els recordatoris per crear alertes i no oblidar mai una cita programada. O pots crear reptes personals i deixar que Google Calendar els hi trobi un forat cada setmana.

Trello per organitzar-te

Encara que potser et porti una mica de temps acostumar-te a la seva interfície una mica peculiar, Trello és una bona aplicació per organitzar els teus projectes, sobretot si són a llarg termini i en el qual participen equips grans.
Hauràs de crear un tauler per cada projecte o departament de la teva vida diària i, dins d’ell, diverses targetes en què detallar més concretament les diferents tasques a realitzar. Ens agrada especialment que puguis organitzar segons estiguin o no acabades.

Anki per recordar-ho tot

Si necessites memoritzar una llista d’elements (vocabulari en un idioma estranger, capitals del món, símbols d’elements químics …), una de les millors apps de targetes de memòria o flashcards és Anki.

Habitica

Si es tracta d’originalitat, aquesta app les guanya a totes! Habitica es presenta com un videojoc situat en l’època medieval. Segons vagis completant les teves tasques, podràs anar avançant als següents nivells. Per contra, si no realitzes aquelles activitats que se suposava que havies de fer, perdràs puntuació i l’avatar que hagis creat podria morir-se. No hi ha millor manera de mantenir-se motivat.

SimpleMind + i les coses clares

Si el que busques és una app que et permeti fer esquemes i diagrames per entendre millor els conceptes que estàs estudiant, pots utilitzar SimpleMind +

Dropbox per compartir apunts

Encara que hi ha moltes altres opcions, com SkyDrive o Google Drive, Dropbox és una molt bona eina per compartir allò que necessitis amb els teus companys i amics. Disposareu d’una carpeta compartida amb tots els documents que necessiteu tenir disponibles al vostre dia a dia. Des d’apunts, material d’estudi extra … o les fotos de la trobada de la tarda.

Out of Milk

Sovint fem llistes de la compra, amb tots els productes que ens falten, però arribem al súper i ens adonem que ens l’hem deixat a casa. Per sort, Out of Milk ho posa molt fàcil i converteix aquesta tasca en una cosa divertida. Aquesta aplicació també et permetrà tenir un inventari de tot el que tens guardat al rebost. Podràs a més escanejar productes i afegir-los a la llista, obtenir un rebut del que hem comprat i enviar-ho a una altra persona per correu electrònic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *