L’Escola Oficial d’Idiomes d’Osona va obrir al públic ara fa setze anys, per oferir al territori l’oportunitat de tenir una formació i certificació pública d’idiomes al seu abast. Durant aquests anys, l’escola s’ha anat consolidant i avui continuem amb la il·lusió de donar servei i seguir creixent.

Els idiomes que s’imparteixen a l’EOI Osona són l’anglès i el francès, amb una durada mínima de 130 hores per cada curs, de setembre a juny. Les classes són de dues hores i mitja i de dues hores i quart en dies alterns (dilluns i dimecres o dimarts i dijous).

Com a novetat, enguany tornem a oferir el nivell A1 d’anglès i ampliem la nostra oferta amb el C1 de francès, els cursos d’actualització i els cursos especials. Pel que fa a l’ajut a l’estudi per a docents, des del departament d’Educació s’ofereix el Programa PIA +.

Des de la nostra escola, donem molt valor a l’aprenentatge de les llengües dins i fora de l’aula i participem en projectes amb altres institucions, sempre amb la finalitat d’obrir les portes a l’entorn i oferir el millor servei:

1. Projecte EOI & FP together, juntament amb centres de formació professional. Convidem a alumnes dels centres de FP interessats a formar part de les nostres classes, integrant-se amb els nostres estudiants, fent activitats d’expressió i interacció oral.

2. Col.laboració amb la Subdirecció General de Turisme, oferint cursos d’anglès gratuïts als treballadors del sector de l’hosteleria i turisme de la comarca.

3. Programa experimental de certificació de llengües estrangeres. Ja és el tercer any i, a banda de l’Institut de Gurb, aquest curs s’hi ha adherit l’INS Moianès, Les Margues (Calldetenes), INS de Tona, el de Voltreganès i l’Escola Fedac Vic. N’estem molt orgullosos i esperem poder certificar més joves en els propers anys.

4. Erasmus+. Durant el curs passat vàrem treballar de valent en el projecte CHEFS (2018-2020) i vàrem involucrar tota l’escola en activitats sobre l’aprenentatge de llengües i el patrimoni cultural. També vàrem donar l’oportunitat als alumnes a viatjar i aprendre fora de l’Escola, així com al professorat d’aprendre noves pràctiques docents. De moment, hem participat en una mobilitat a Nàpols i aquest desembre, esperem la vinguda dels alumnes dels nostres socis.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *