Nova edició del Mobile World Congress 2019

El Mobile World Congress és la cita tecnològica més important de l’any. Enguany, el MWC se celebrarà a Barcelona, i segur ens portarà fascinants novetats que ens deixaran com sempre perplexos davant el futur tecnològic que ens espera. Entre els dies 25 i 28 de febrer es revelaran les noves tecnologies que smartphones i altres aparells tecnològics estan esperant.

Novetats tecnològiques al MWC 2019

Hi assistiran empreses com Samsung, Sony, i també Lenovo, LG i Huawei, que adverteixen amb trepitjar amb força.

Aquestes són algunes de les novetats que es rumoregen per aquest any:

Sony Xperia ZX4

Es diu que serà un model amb càmera de triple lent a la part posterior (la resta de models de Sony únicament tenen una càmera posterior).

Huawei P30

S’espera que aquest model compti amb un lector d’empremtes dactilars integrat a la pantalla. Hi ha experts en el sector que apunten que podria tenir lloc la presentació sorpresa d’un mòbil plegable amb 5G.

LG Tecnologia ‘Goodbye Touch’

L’empresa ha anunciat a través d’un teaser a Youtube que presentarà un nou mòbil que es podrà controlar la pantalla sense tocar-la. Amb els moviments de la persona serà suficient. També es diu que podria presentar els seus mòbils flexibles, però no deixa de ser més que un rumor.

Samsung

Aquest any no sabem si portaran cap novetat al MWC. Han anunciat la presentació de la seva nova sèrie de Dispositius Galaxy S1 en una presentació abans del MWC. Però potser aprofitaran el congrés per presentar els seus nous dispositius flexibles, el Galaxy F .

A finals d’aquest mes sortirem de dubte i estarem en condicions per saber com serà el proper mòbil que voldrem comprar-nos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *