400 noves places de Mossos d’Esquadra

Si fa temps que penses en prensentar-te de mosso d’esquadra, ara és el moment! Nova obertura de places!

«Jané anuncia la convocatòria de noves places de mossos d’Esquadra. «

«El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha anunciat aquest dimecres la convocatòria de 439 noves places de Mossos d’Esquadra, després de 4 anys sense cap ampliació del cos, i ha afegit que també seran convocades 18 places d’inspector, 12 d’intendent, 8 de comissari i 1 de major.

Si et vols preparar des d’ara per aquestes oposicions, o d’altres, troba tota informació dels millors centres a la categoria d’oposicions de la nostra web www.totcursos.cat

Jané ha concretat el nombre de noves places en el cos de Mossos que seran convocades pròximament per la Generalitat en resposta a una pregunta de la sessió de control del Parlament al Govern català i després de recordar que el cos de Policia de la Generalitat ha patit una disminució d’efectius.

Interior ja havia especificat fa algunes setmanes les places convocades per al cos de Bombers de la Generalitat, 153 de funcionaris i 350 de bombers voluntaris, a més de 7 d’inspector i 18 de subinspector.

BONA NOTÍCIA

El secretari general del Sindicat de Mossos d’Esquadra (SME), Toni Castejón, ha celebrat la notícia perquè arriba en un moment «crític» i ha assenyalat que la majoria dels nous efectius haurien d’anar destinats a la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC). Aquests són els agents que patrullen els carrers «i han sigut els que han notat més la falta de recursos perquè d’aquí han sortit els policies que han passat a formar part de les unitats especials».

Des del Sindicat de Policies de Catalunya (SPC), David Miquel, ha agraït que «finalment» des de la conselleria d’Interior es reconegui que les places que «han sol·licitat durant anys els sindicats» són «necessàries».

En aquest mateix sentit s’ha expressat el secretari general del CAT, Jordi Costa, que ha valorat positivament que siguin més les places creades de les inicialment previstes. Encara que, com Castejón i Miquel, ha remarcat que aquestes 400 places no seran suficients perquè falten més de 1.000 policies per cobrir tot el territori català.»

Font :EL PERIÓDICO

oposicions

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *