A continuació us presentem la recepta que aquest mes ens ha proporcionat l’acadèmia de cuina CÚRCUMA, de la mà de la Montse Casellas.
Cúruma és un centre de cuina ubicat a Taradell, on les seves instal·lacions i el seu entorn són el millor lloc per a cuinar i deixar córrer la imaginació.
No us deixeu perdre la recepta, i encara menys els cursos que hi fan!
LASANYA DE CARBASSÓ, BOLETS I MATÓ DE CABRA
Què necessitem?
10 xampinyons
1 ceba gran
2 carbassons
150 g mató de cabra
Sal, pebre i nou moscada
Salsa de pebrot: 1 pebrot vermell escalivat, 1 ceba escalivada, oli d’oliva
Com ho preparem?
Per fer el farcit, tallem la ceba fineta i la posem a coure a foc lent. Quan ja està tova
hi afegim els xampinyons també tallats fins. Hi tirem sal i pebre i una
mica de nou moscada.
Triturem alt per alt amb la batedora els xampinyons i la ceba, i ho
barregem amb el mató. Si cal, hi afegim sal i pebre.
Seguidament, tallem els carbassons per la meitat i en fem làmines no gaire primes.
Els passem per la planxa amb sal, que quedin al dente.
Preparem la salsa de pebrots que acompanyarà la lasanya triturant amb la batedora el pebrot i la ceba, amb sal i oli.
Muntem el plat posant primer una làmina de carbassó, el farcit, carbassó, farcit i carbassó. Decorem amb sèsam i ho acompanyem
amb la salsa.
És fàcil i deliciosa!
Montse Casellas de La Cúrcuma
www.lacurcuma.com