Ja coneixes el POLE DANCE?

El Pole Dance és una forma d’art escènica. Una combinació de dansa i gimnàstica que es practica en una barra metal·litzada. Una barra similar al pal xinès, com el que s’utilitza en el cabaret i el circ, tot i que en aquestes disciplines l’estil i moviments són molt diferents.

En la barra s’hi poden fer diferents exercicis i moviments com per exemple pujar, girar-se o realitzar capgiraments del cos. La part superior del cos i la força són importants per arribar tenir una tècnica competent, fet que requereix temps per desenvolupar-se i el suport d’un monitor/a que ens ajudi a fer els moviments sense risc de lesions. Una pràctica avançada del Pole Dance demana, a més, certa força, flexibilitat i resistència.

El Pole Dance es considera avui en dia com una forma d’exercici i que pot ser utilitzat com una sessió d’exercicis aeròbics i anaeròbics. Cada vegada hi han més escoles i qualificacions reconegudes a mesura que augmenta la seva popularitat, amb l’atractiu de cremar calories mentre practiques esport i el repte d’aconseguir noves figures i moviments millorant la tècnica.

Sens dubte, el Pole Dance creix a un ritme vertiginós, i ha aconseguit captar l’atenció de petits i grans. I és que la combinació d’esport i diversió sempre és sinònim d’èxit.

Si tu o els petits de casa voleu practicar un esport diferent, saludable i dirigit pels millors professionals, no dubteu en contactar amb TOT CURSOS. Us aconsellarem sobre els millors centres on practicar Pole Dance i altres activitats. Truqueu-nos al 686 820 280 i us informarem!

Pol dance

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *