Vols treballar en una granja?

Finaformació som una empresa ubicada a Vic que es dedica a formar i seleccionar persones en el sector agrícola i ramader de la zona d’Osona, Vallès, Bages, Berguedà i Lleida. Durant el 2018 volem iniciar un curs per formar a persones en l’àmbit ramader, amb l’objectiu que, un cop acabada la formació, puguin entrar a treballar en una granja.

Des de fa anys, FinaFormació rep demandes de treball en aquest sector i cada vegada més. I a causa de l’alt nivell de demandes, es fa difícil trobar persones qualificades i/o formades en aquest sector ramader. Els candidats/es que aprovin la formació, se’ls oferirà les demandes laborals que FinaFormació té en el sector. Per tant, hi ha més d’un 70% de probabilitat de trobar feina en aquest sector.

Curs subvencionat i amb certificat

El curs està subvencionat en la seva totalitat. Cal abonar l’import de 20 € pel dret d’examen a la UVic i la inscripció que té un cost de 75 €. Aquest és un curs homologat per la Generalitat de Catalunya i imprescindible per treballar en granges.

Durada del curs

És una formació que es durà a terme des de mitjans de gener fins a mitjans de febrer. El curs té una durada aproximada de 120 hores, que es reparteixen en part teòrica i part pràctica.

Atorgament de places

Les places són limitades i s’assignaran segons una entrevista de selecció.

Contingut del curs

Entre altres matèries, s’estudiarà el Benestar Animal en Porcí i el de Biocides per ús Ramader. La part pràctica es durà a terme en granges de la zona i segons convenis.

Podeu enviar el vostre cv a fcodinac@gmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *