Treballar de soldador està constantment demandada i és una sortida laboral que garanteix sortides professionals i moltes oportunitats de desenvolupament.

Curs per aprendre a soldar a Raval de l’Esparra

T’agradaria treballar com a soldador profesional? Al nostre país i arreu del món existeixen un munt d’oportunitats laborals. És una de les professions:
• més ben pagades
• d’alta demandada en molts sectors com són: la metal•lúrgia, la construcció, el manteniment industrial, l’automoció…
Un curs de soldadura t’ajudarà a trobar feina assegurada . Com més cursos relacionats realitzis, més probabilitats hi haurà de trobar una feina en el sector.

 

Segons Infojobs, la mitjana salarial d’un soldador és de 1.816 € .

Per convertir-te en un soldador professional és imprescindible una bona formació. És necessari controlar les diferents modalitats de soldadura que existeixen: TIG, Elèctrode revestit, Oxitall… Una vegada assolides i dominades aquestes tècniques demostraràs ser un treballador competent .

Què es necessita per ser un bon soldador

Es necessita la combinació d’habilitats i coneixements per desenvolupar exitosament les tasques que s’encomanen. Principalment es demana treballar amb precisió , capacitat de treballar concentradament durant una bona estona, bons sentits de la vista i l’oïda, capacitat de treballar amb autonomía i seguir instruccions tècniques, una bona coordinació, i és clar, tenir coneixements dels materials i els procediments de seguretat i salut.

Si estàs buscant una sortida laboral en una professió amb molta demanda, fes un curs de soldadura a Raval de l’Esparra!

 

Dedicar-se a la soldadura requereix pols  i ser perfeccionista i minuciós. Els detalls son molt importants i per realitzar una bona feina has d’anar molt amb compte. Tot i això el més important és tenir una sòlida base de formació i uns coneixements adquirits  que et permetin desenvolupar cada tècnica de manera eficaç, eficient i correcta.

 

Matheus Bertelli

Cada vegada més, es demanen soldadors especialitzats en àmbits concrets. Per això és molt important formar-se  i reciclar-se de manera contínua.

Com a soldador pots treballar en diferents estructures i materials, és una feina complexa que suposa riscos, algunes vegades més elevats que altres.

parlar amb els companys de feina és un factor molt important també entre els companys i companyes. Cal estar-hi constantment en contacte per desenvolupar la feina de manera correcta.

Si estàs interessat/da en formar-te en aquest sector a Raval de l’Esparra, Catalonia, hi ha un munt de vies diferents per arribar a dedicar-s’hi.

Les principals són:

– Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Soldadura i Caldereria (2 anys)
– Cicle Formatiu de Grau Superior en Soldadura i Caldereria (2 anys)
– Cursos formatius de més curta durada en centres especialitzats

Pots demanar més informació sobre cursos intensius aquí.

Fer un curs és l’opció més fàcil d’accedir a aquesta feina, ja que no necessitaràs fer proves d’accés i la seva durada és inferior a la dels Cicles Formatius, que són de dos anys. Normalment amb un curs d’un mes més o menys ja pots tenir feina.

Si tens clar que vols introduir-te en aquest sector, pots començar per un curs bàsic . En   aquesta formació adquiriràs els coneixements i les tècniques bàsiques i necessàries per convertir-te un bon soldador/a.

Si ja t’havies iniciat en aquest sector el millor que pots fer és seguir formant-te, realitzant cursos d’altres pràctiques que no coneixies o que encara no domines del tot , fent un curs bàsic o avançat, depenent de la teva situació.

Resumint . Si aquest sector t’interessa , forma’t i creix. I, si ja t’has format, recicla’t  per seguir sent competent dins aquest mercat laboral tan exigent.

Treballa en el sector de la metal•lúrgia, un dels millor pagats i amb més sortida laboral. No esperis més i comença un curs de soldadura a Raval de l’Esparra.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *