Treballar de soldador està constantment demandada i és un ofici que garanteix sortides professionals i moltes oportunitats de desenvolupament.

Curs de Soldadura a Taradell

T’agradaria treballar com a soldador profesional? Al nostre país i arreu del món existeixen un munt d’oportunitats laborals. És una de les professions:
• més ben pagades
• d’alta demandada en molts sectors com són: la metal•lúrgia, la construcció, el manteniment industrial, l’automoció…
Un curs de soldadura t’obrirà portes en el mercat laboral. Com més cursos relacionats realitzis, més probabilitats hi haurà de trobar una feina en el sector.

Segons Indeed , la mitjana salarial d’un soldador és de 1.816 € .

Per convertir-te en un soldador professional és imprescindible una bona formació. És necessari controlar les diferents modalitats de soldadura que existeixen: TIG, Elèctrode revestit, Oxitall… Quan ja les tinguis assolides i dominades aquestes tècniques demostraràs ser un treballador qualificat .

Quines habilitats has de tenir per ser un bon soldador?

Es necessita la combinació d’habilitats i coneixements per desenvolupar exitosament les tasques que s’encomanen. Principalment es demana treballar amb exactitud, capacitat de fixació durant una bona estona, bons sentits de la vista i l’oïda, capacitat de treballar amb autonomía i seguir instruccions tècniques, una bona coordinació, i és clar, tenir coneixements dels materials i tècniques de seguretat .

Si vols crear-te un futur en una professió amb molta demanda, fes un curs de soldadura a Taradell!

 

Dedicar-se a la soldadura requereix exigència amb un mateix i ser perfeccionista i minuciós. Els detalls son molt importants i per realitzar una bona feina has d’anar molt amb compte. Tot i això el més important és tenir una sòlida base de formació i uns coneixements interioritzats que et permetin desenvolupar cada tècnica de manera eficaç, eficient i correcta.

 

Més sovint , es demanen soldadors especialitzats en àmbits concrets. Per això és molt important formar-se  i reciclar-se de manera contínua.

Com a soldador pots treballar en diferents estructures i materials, és una feina complexa que suposa riscos, algunes vegades més elevats que altres.

La comunicació és un factor molt important també entre els companys i companyes. Cal estar-hi constantment en contacte per desenvolupar la tasca de manera correcta.

Si estàs interessat/da en formar-te en aquest sector a Taradell, Catalonia, hi ha un munt de vies diferents per arribar a dedicar-s’hi.

Les principals són:

– Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Soldadura i Caldereria (2 anys)
– CF de Grau Superior en Soldadura i Caldereria (2 anys)
– Cursos formatius de més curta durada en centres específics

Pots demanar més informació sobre cursos intensius aquí.

Fer un curs és l’opció més fàcil d’accedir al món laboral , ja que no necessitaràs fer proves d’accés i la seva durada és inferior a la dels Cicles Formatius, que són de dos anys. Normalment amb un curs d’un mes aproximat ja pots tenir feina.

Si tens clar que vols introduir-te en aquest sector, pots començar per un curs d’iniciació. En   aquesta formació adquiriràs els coneixements i les tècniques bàsiques i necessàries per convertir-te un bon soldador/a.

Si ja t’havies iniciat en aquest sector el millor que pots fer és reciclar-te , realitzant cursos d’altres pràctiques que no coneixies o que encara no domines al 100%, fent un curs bàsic o avançat, depenent del teu nivell .

Resumint . Si aquest sector et crida l’atenció, forma’t i creix. I, si ja t’has format, actualitza’t per seguir sent competent dins aquest mercat laboral tan exigent.

Treballa en el sector de la metal•lúrgia, un dels millor pagats i amb més demanda laboral. No esperis més i comença un curs de soldadura a Taradell.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *