Treballar de soldador està constantment demandada i és una feina que garanteix sortides professionals i moltes oportunitats de desenvolupament.

Curs de Soldadura a Santa Eulàlia de Riuprimer

T’agradaria treballar com a soldador profesional? Al nostre país i a Europa existeixen un munt d’oportunitats laborals. És una de les professions:
• més ben remunerades
• d’alta demandada en molts sectors com són: la metal•lúrgia, la construcció, el manteniment industrial, l’automoció…
Un curs de soldadura t’ajudarà a trobar feina assegurada . Com més cursos relacionats realitzis, més probabilitats hi haurà de trobar una feina en el sector.

Segons Infojobs, la mitjana salarial d’un soldador és de gairebé 2000 euros al mes.

Per convertir-te en un soldador professional és imprescindible una bona formació. És necessari controlar les diferents modalitats de soldadura que existeixen: TIG, Elèctrode revestit, Oxitall… Quan ja les tinguis assolides i dominades aquestes tècniques demostraràs ser un treballador competent .

Què es necessita per ser un bon soldador ?

Es necessita la combinació d’habilitats i coneixements per desenvolupar exitosament les tasques que s’encomanen. Principalment es demana treballar amb exactitud, capacitat de fixació durant una bona estona, bons sentits de la vista i l’oïda, capacitat de treballar amb autonomía i seguir instruccions tècniques, una bona coordinació, i és clar, tenir coneixements dels materials i tècniques de seguretat .

Si estàs buscant una sortida laboral en una professió amb molta demanda, fes un curs de soldadura a Santa Eulàlia de Riuprimer!

 

Dedicar-se a la soldadura requereix pols  i ser perfeccionista i minuciós. Els detalls son molt importants i per realitzar una bona feina has d’anar molt amb compte. A més a més el més important és tenir una sòlida base de formació i uns coneixements adquirits  que et permetin desenvolupar cada tècnica de manera eficaç, eficient i correcta.

Cada vegada més, es demanen soldadors especialitzats en àmbits concrets. Per això és molt important formar-se  i reciclar-se de manera contínua.

Com a professional de la soldadura pots treballar en diferents estructures i materials, és una feina complexa que suposa riscos, algunes vegades més elevats que altres.

parlar amb els companys de feina és un factor molt important també entre els companys i companyes. És necessari estar-hi constantment en contacte per desenvolupar la tasca de manera correcta.

Si estàs interessat/da en formar-te en aquest sector a Santa Eulàlia de Riuprimer, Catalonia, hi ha un munt de vies diferents per arribar a dedicar-s’hi.

Les principals són:

– CF de Grau Mitjà en Soldadura i Caldereria (2 anys)
– CF de Grau Superior en Soldadura i Caldereria (2 anys)
– Cursos formatius de més curta durada en centres especialitzats

Pots demanar més informació sobre cursos intensius aquí.

Fer un curs és l’opció més fàcil d’accedir a aquesta feina, ja que no necessitaràs fer proves d’accés i la seva durada és inferior a la dels Cicles Formatius, que són de dos anys. Molt sovint amb un curs d’un mes aproximat ja pots tenir feina.

Si tens clar que vols introduir-te en aquest sector, pots començar per un curs bàsic . En aquest curs adquiriràs els coneixements i les tècniques bàsiques i necessàries per convertir-te un bon soldador/a.

Si ja t’havies iniciat en aquest sector el millor que pots fer és reciclar-te , realitzant cursos d’altres pràctiques que no coneixies o que encara no domines del tot , fent un curs bàsic o avançat, depenent del teu nivell .

Resumint . Si aquest sector t’interessa , forma’t i creix. I, si ja t’has format, recicla’t  per seguir sent competent dins aquest mercat laboral tan exigent.

Treballa en el sector de la metal·lúrgia, un dels més ben pagats i amb més sortida laboral. No esperis més i comença un curs de soldadura a Santa Eulàlia de Riuprimer.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *