Vols ser entrenador/a de futbol? Vine a l’Institut de Vic

Si t’agrada el futbol i et vols dedicar professionalment com a entrenador/a d’aquest esport, l’Institut de Vic t’ofereix l’oportunitat de formar-te com a Tècnic Esportiu en Futbol.

Títol de tècnic esportiu en futbol

Què ofereix aquest títol?

Aquest títol t’obre les portes, per un costat, per poder formar-te com a entrenador i així finalment poder entrar al món laboral amb tots els nivells d’entrenador possibles. Per l’altre banda, el cicle formatiu de tècnic mitjà esportiu en futbol et dona l’opció d’entrar al món universitari sense la necessitat d’haver de cursar batxillerat.

Cal destacar que durant el primer curs, l’alumne, a més a més de formar-se dins de l’aula, també haurà de realitzar 150 hores de FCT. I això què vol dir? Doncs significa que l’alumne/a haurà d’anar a un club esportiu i fer d’ajudant d’entrenador/a i així poder adquirir experiència en el sector.

És possible l’opció de dedicar-se com a entrenador fora de Catalunya?

Actualment hi ha moltes empreses fora de Catalunya i a escala mundial que busquen persones titulades en futbol. Això suposa una gran oportunitat per poder treballar com entrenador a l’estranger.

Enguany és la primera promoció d’aquest cicle a l’Institut de Vic. Aquest curs 2018-2019 compte amb 10 alumnes, i l’objectiu de l’Institut de Vic és poder donar sortida laboral a cadascun d’ells. També que puguin i vulguin continuar estudiant els altres nivells d’aquest cicle. El centre vol fer créixer el número d’alumnes en aquest cicle, més ben dit, futurs entrenadors de futbol.

A què estàs esperant? Apunta’t a la preinscripció i fes la prova física per poder accedir-hi!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *