Treu-te el curs de lleure a Quiràlia

T’has plantejat mai treballar de monitor@ o director@ del lleure? Si és així, el que necessites son dues coses: tenir el títol i llegir aquest article. L’èxit i la diversió estan assegurats.

Hem parlat amb actuals monitors de lleure que es van treure el curs al centre Quiràlia, un dels pocs llocs on et pots treure les titulacions oficials de monitor i director en el lleure.

Aquestes monitores i monitor amb qui hem parlat son principalment joves que han tingut l’oportunitat de poder realitzar alguns dels cursos que imparteixen durant tot l’any. Comenten que, sens dubte, tornarien a viure aquesta experiència. De fet, destaquen que, a més d’obtenir el títol, fas amics que mai vols oblidar; molt més que companys. Destaquen que no només comparteixes classe, sinó que també comparteixes el teu temps lliure i les ganes de treballar en aquest sector.
A més, l’espai on es fan els cursos sempre son espaiosos i adequats per poder-hi treballar i moure’t, ja que es realitzen molts jocs i posen en pràctica tot el que s’ha explicat a la part teòrica.

A Quiràlia aprens molt sobre el món del lleure. Observes com en pocs dies t’uneixes amb els teus companys/es i penses: «Quan sigui monitor vull treballar en un grup així cohesionat.»

Durant el curs, aprens moltes idees per fer activitats, jocs, cançons, balls, tallers, entre d’altres. En el moment d’entrar a fer el curs et sents tan còmode que perds tota la vergonya: et sents com si estiguessis a casa amb la teva família.

Doncs ja ho saps! Aprofita les vacances de Nadal i viu aquesta experiència que mai oblidaràs, i a més et permetrà treballar el pròxim estiu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *