Kalmmaki, un centre de massatges i teràpies naturals a Manlleu

Kalmmaki, Centre de massatges i teràpies naturals de Manlleu. Vols conèixer més a fons cursos com la reflexologia podal, les constel·lacions familiars, el reiki i el shiatsu? No et perdis aquesta entrevista.

Muntsa i Siro, com definiríeu el vostre centre Kalmmaki?

Com diu el nostre eslògan, «el teu benestar és la nostra vocació». Amb aquesta filosofia va néixer Kalmmaki, un lloc on personalitzem totes les nostres teràpies a les necessitats de cada persona. I és aquest mateix tarannà el que volem transmetre en les nostres formacions.

Kalmmaki. D’on prové aquest nom?

Kalmmaki és molt més que un nom, kalmmaki és el que volem transmetre en el nostre centre. Com diu el nom: Kalmma i Ki; és a dir, calma i energia. Termes molt utilitzats en la filosofia oriental i que transmeten un gran significat.

Des de quan existeix el vostre centre?

Kalmmaki va néixer a Manlleu com a centre de teràpies naturals l’1 de març del 2013, una data molt especial per a nosaltres. El 2018 ens vam canviar de lloc i ens vam traslladar a les instal·lacions actuals, al carrer Girona número 59. Un espai molt més ampli i on hem pogut fer realitat el nostre somni de poder combinar dos vessants: serveis de teràpies naturals i centre de formació en aquestes especialitats.

Ens podeu explicar alguns dels cursos que oferiu?

Actualment fem un curs de quiromassatge que té una duració de 9 mesos i té molta demanda, ja que és molt útil per a la vida quotidiana o per formar-te per obrir un negoci en aquest sector. També oferim un de reflexologia podal. Ja portem vàries edicions d’aquest curs i l’alumnat està molt content amb els aprenentatges, que son 100% pràctics i intentem adaptar al màxim el contingut a les necessitats que volen cobrir.

Són cursos per al creixement personal, o també poden servir per trobar feina?

Les dues coses. Normalment la gent els escull a nivell personal, però en tots dos cursos, el de reflexologia i el de quiromassatge han permès a alguns alumnes antics dedicar-se a aquest sector, sigui a temps complert o parcial.

A més de cursos, quines altres activitats oferiu?

Un complement molt bo son les formacions en format tallers i seminaris. Són formats pensats especialment per aquelles persones que durant la setmana no tenen temps, però en canvi sí volen seguir aprenent i intentem condensar la formació en menys hores. Al mateix temps també tenim altres activitats mensuals, quinzenals i setmanals com constel·lacions familiars, meditacions guiades, txikung…

S’ha de tenir algun coneixement previ per apuntar-se?

No, en principi cap, només cal ser major d’edat i tenir ganes i motivació. Tenir ganes d’aprendre es l’únic element imprescindible que demanem al nostre alumnat.

A més de formació, també oferiu serveis en teràpies naturals.

Sí. A Kalmmaki volem participar en la cerca del benestar de les persones, i oferim tota mena de massatges i teràpies per fer-ho possible. Massatges i teràpies tant per cultivar i millorar la part física, energètica i emocional. Quiromassatge, reiki, sensitiu, metamòrfica, reflexologia, lomi-lomi, shiatsu, cura de l’espatllat, flors de Bach, aromateràpia… i molts serveis més.
Una proposta de serveis extensa.
Sí. Com veus, oferim una gran varietat de teràpies. Totes elles adaptades a les necessitats de cada persona, amb diagnòstics 100% personalitzats, això sempre.

Creieu que és important que les persones inverteixin en ells mateixos?

I tant! Creiem que és imprescindible. Hem de deixar enrere el pensament de cuidar-nos només quan estem malament. Es tracta de cuidar-te quan estàs bé per seguir estant bé. Aquesta és la base de la salut física i emocional. Tenir salut és la riquesa més valuosa, i l’hem de cuidar sempre, cada dia, cada instant.

De tots els cursos que feu, quin és el curs que té més demanda?

Diríem que el curs estrella és el quiromassatge, un curs de formació llarga, intens i molt ben acollit. Però en general, tots els cursos agraden molt, cosa que ens anima a seguir preparant nous projectes i temaris per l’any vinent. Cada persona busca una cosa diferent de l’altra, i intentem donar resposta a totes les necessitats formatives en aquest àmbit de les teràpies naturals.

Quin curs em recomanaríeu que fes?

Primer de tot, et demanaríem: «Què estàs buscant?». És difícil recomanar un curs. Cada persona té unes inquietuds i li ressonen més unes coses o unes altres, i també segons el moment de la vida que s’està passant. Tota formació, sigui la que sigui, aporta coneixements i saviesa. Els nostres cursos intentem que siguin didàctics i amens, però el més important és que gaudeixis amb el que facis.

Quins beneficis aporta fer un curs de teràpies naturals?

Molts i molt importants! Un curs d’aquest tipus ens aporta poder tenir els coneixements per aplicar la saviesa de forma natural i així poder estar millor físicament, energèticament i emocionalment. Els nostres cursos permeten un autoconeixement més ampli de nosaltres mateixos i els nostres recursos innats.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *