Com a éssers socials, les persones necessitem viure i compartir experiències enriquidores amb els altres, tot i que la societat actual sembla que ens empeny amb presses a individualitzar-nos i a desconnectar interiorment del que denominem l’ésser autèntic.

karate
Aquesta situació es viu amb més intensitat i vulnerabilitat a certes edats, quan el nostre cos i la ment encara estan acabant de madurar. Ens sentim prou grans per a explorar noves sensacions i alhora ens fa por perdre’ns en elles. L’adolescència necessita una bona brúixola que guiï pel camí més sa i fèrtil possible cap a l’edat adulta. Per això, són vitals els espais on la persona trobi les eines necessàries per créixer en aquesta direcció i sentir-se un/a mateix/a.
Des del Dojo Waki fa temps treballem per crear espais on, a través del Karate-Do, l’expressió corporal i l’aprenentatge vivencial, es van engrandint virtuts de l’ésser humà com el respecte, el coratge, la benevolència i la justícia. Si em concentro en com moc el cos per a controlar el moviment ràpid del meu puny i aturar-lo en un punt concret de l’espai sense tocar a l’altre, alhora estic aprenent a tenir-nos respecte mutu, coratge, confiar que puc fer-ho, benevolència en evitar un cop que pot fer mal, justícia en buscar el gest precís…
Buscant crear un espai d’aprenentatge compartit, anualment diferents grups de joves es reuneixen en l’Stage Juvenil, que enguany serà els dies 27, 28 i 29 d’abril en un entorn natural immillorable per a compartir l’entrenament tècnic del Karate-Do i altres activitats adreçades a nois i noies d’entre 14 i 20 anys.
Si vols conèixer-nos i començar a practicar amb nosaltres, posa’t en contacte amb Dojo Waki.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *