La Fira de Tot Cursos

Vine a gaudir d'una experiència única, cursos, tallers, activitats dirigides i molt més!

A La Fira hi trobaràs tallers, classes pràctiques, activitats, xerrades, exhibicions, i moltes altres activitats per poder viure en primera persona noves experiències i aprenentatges. Deixa’t emocionar amb el tastet de cursos!

Aquesta és una fira organitzada conjuntament amb l’Ajuntament de Manlleu.

La FiraDeixa’t emocionar!

QUÈ ÉS?

La Fira de TOT CURSOS és l'exposició dels centres de proximitat: idiomes, esports, creativitat, música, ball, autoconeixement..., amb l’objectiu de donar a conèixer la formació que ofereixen. Si busques obrir nous horitzons, aquesta és la teva fira. Estigues a l’última en formació. A més hi trobaràs tallers i activitats per a totes les edats, 100% gratis!

PER A QUI?

És una fira oberta a tothom: mares, pares, infants i joves; juntament amb AMPAS, professors i formadors; així com empresaris i empresàries. La fira t’acosta a aquells centres de proximitat que ofereixen el curs que estàs buscant. Troba la formació que millor encaixa amb tu!

QUAN?

La Primera Fira de TOT CURSOS tindrà lloc a Manlleu, el diumenge 10 de juny de 2018. La durada de la fira està prevista des de les 9.30 fins a les 19.00 hores. Apunta-t’ho a l’agenda!

Mai és tard per aprendre!

Cursos per viure noves emocions

Vine a LA FIRA DE TOT CURSOS i deixa’t sorprendre per la gran oferta de cursos i tallers que hi trobaràs. La millor manera de saber si t’interessa, és provant-ho. I a La Fira tindràs l’oportunitat de fer-ho, sense compromís i totalment gratuïts.


Ja Falta Poc! 10st June 2018

0days
0hours
0minutes

La Fira T'hi esperem!

A La Fira de TOT CURSOS podràs participar en tallers, classes, xerrades i exhibicions, adreçades a totes les edats. Tant les activitats com l’entrada és completament gratuïta. La Fira és l’espai ideal per conèixer i estar a l’última en formació. Segueix-nos a les facebook i instagram i et mantindrem informat/ada! @totcursos a

"La clau de l'educació no és ensenyar, és despertat."

Ernest Renan
,

CONTACTE POSA’T EN CONTACTE AMB NOSALTRES