Fer un curs de perruqueria i aconseguir feina. Com ho faig?

En aquest article et presentem alguns dels millors consells perquè puguis trobar feina en el món de l’estètica i la perruqueria.

Si vols fer un curs de perruqueria i estètica, fes clic aquí i trobaràs la millor oferta de cursos i formació

Consells per trobar feina de perruquer/a:

#1

Vesteix adequadament per anar a les entrevistes de feina: assegura’t que tens un aspecte net, i vas vestit de manera formal. I molt important: tingues cura dels teus cabells i el teu pentinat. Fi al cap, estàs buscant feina d’una professió encarregada a fer que els cabells quedin bé.

 

#2

El teu cabell, un reflex de la teva feina: pensa que els teus clients potencials analitzaran el que veuen. Si portes els cabells despentinats, descuidats i maltractats, els costarà creure en tu.

 

#3

Considera la possibilitat de fer pràctiques: és una molt bona manera d’obtenir experiència, i a la vegada ho podràs posar en el teu CV. L’experiència, sempre tan buscada pels empresaris. I potser del mateix lloc de pràctiques n’acabi sortint un lloc de treball.

#4

Fes servir les xarxes socials per aconseguir més clients: fent-les servir, li pots explicar qui ets i a què et dediques. Si fas servir el Facebook, Twitter, Tumblr, o Pintrest, pots penjar fotos de les teves feines i ensenyar com treballes. Anima els teus clients a seguir-te i posar cometaris sobre la teva feina.

També pots consultar les ofertes de feina de TOT CURSOS aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *