La primera FIRA DE TOT CURSOS, un gran èxit!

El diumenge 10 de juny va tenir lloc a Manlleu la primera fira de TOT CURSOS, on les persones assistents van poder participar d’una fira lúdico-educativa on conèixer la formació de proximitat, interessant i en molts casos inesperada.

Més d’una vintena d’empreses van participar en la fira. Entre elles, hi van ser representats cursos de temàtiques tan variades com robòtica, cuina, ensinistrament caní, màgia, teràpies naturals, trial, bodypaint, imatge personal, estètica, anglès, i moltes altres formacions.

La fira va comptar amb:

+ de mig miler de visitants

fira tot cursos

+ de 20 expositors, provinents de diferents punts de la comarca d’Osona

fira tot cursos

3 espais: sala de conferències, espai de tallers i escenari amb exhibicions

fira tot cursos

+ de 20 activitats

fira tot cursos

 

Tot i que la fira es va celebrar a Manlleu, els centres presents a la fira provenien també de com Centelles, Torelló, Sant Pere de Torelló, Vic i Sant Quirze de Besora, entre d’altres.

Sergi Pérez, codirector de «El Centre» de Vic va ser l’encarregat d’obrir la fira amb la seva xerrada inaugural que portava per nom: «I tu? Aprens o vegetes?».

fira tot cursosSeguidament van començar les activitats, conferències i exhibicions que es van anar desenvolupant al llarg de tot el dia. Exhibició de trial de la mà de l’empresa Level, dirigida pel manlleuenc Josep Maria Sadurní; conferència d’imatge personal «10 secrets d’imatge que t’estilitzen al moment» a càrrec de Susana, directora de Power your Look; els nens i nenes van poder jugar i fer slime (el joc de moda) en anglès durant tot el dia. Tres espais habilitats per poder oferir una gran oferta de tastets formatius.

fira tot cursos

Durant el dia també es van dur a terme concursos, es va lliurar coca amb xocolata i llimonada a totes les persones assistents, i es va gaudir d’un ambient agradable i festiu que va fer d’aquesta nova iniciativa una proposta que es pot veure consolidada ràpidament.

fira tot cursos

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *