Quins avantatges tenen les classes de reforç? On puc fer-ne?

Fer classes de reforç pot ser un factor essencial en la vida acadèmica d’un alumne i de fet, els avantatges que poden donar són molts més dels que pensem en un primer moment. En aquest article, coneixeràs els avantatges de fer classes de reforç i on trobar-ne a Vic

3 avantatges de les classes de reforç i on trobar-ne a Vic

1- Aprendre a organitzar el temps

Al tenir unes hores delimitades i concretes per fer la feina, l’alumne aprendrà a organitzar les hores de feina en relació amb la feina que té. Tenir la capacitat de disposar la feina i planejar-la requereix pràctica i entrenament. Durant unes classes de reforç extraescolars els alumnes comencen a entrenar aquesta capacitat de preveure i planificar la feina. Per altra banda, fent classes de reforç s’aprèn el valor de preparar els exàmens i proves amb antelació, cosa que es veurà reflectida en el rendiment acadèmic de l’alumne.

2- Creació d’hàbits d’estudi

Els bons hàbits vénen de la repetició i el costum. De manera que fer que un alumne estudiï a certes hores del dia crea un espai de temps en el que l’alumne està més predisposat a posar-se a estudiar o a fer deures. Així com l’alumne està acostumat a anar a classe diàriament, fent classes de reforç s’acostumarà a estudiar o fer els deures diàriament.

3-Atenció personalitzada a l’alumne

A les classes a vegades hi ha tants alumnes i tantes distraccions que alguns temes o conceptes poden passar per alt i després no ser entesos. Fent classes de reforç els alumnes poden tenir una atenció més personalitzada. Una atenció que entengui molt millor quines són les àrees que més els hi costen i treballar-les per resoldre-les en un futur.

Ara que ja coneixes alguns dels principals avantatges de fer classes de reforç, et proposem alguns centres de Vic on podràs trobar-ne!

On puc trobar classes de reforç a Vic?

A Vic, tens dues molt bones opcions on fer classes particulars o classes de reforç: El Centre Formatiu Traça i El Centre d’Ensenyament i formació Aula-Estudis.

Traça

A Vic, hi pots trobar el Centre Formatiu Traça hi podràs trobar classes de reforç i ampliació des de la primària fins a la Universitat. Entre altres tipus de cursos. Aquestes classes es fan de dilluns a dijous i també podem trobar classes particulars, els horaris i dies a convenir (http://www.tracaformacio.cat/)

Aula Estudis

A Vic, pots trobar el Centre d’Ensenyament i Formació s’ofereixen classes de reforç de totes les matèries. A més, compten amb una Aula d’Estudis on els alumnes poden fer els deures i hi ha professors que els poden ajudar. Per altra part, també tenen ajuda psicològica per quan és necessària assistència en l’educació i el comportament dels alumnes, cosa que podria afectar a l’àmbit familiar (http://www.laulaestudis.com)

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *