Les millors acadèmies per fer un curs d’anglès a Vic

Si vols aprendre anglès a Vic, et presentem les 3 millors acadèmies per fer un curs d’anglès a Vic. Et podràs treure els títols oficials i fins i tot anar a l’estranger a aprendre aquesta magnífica llengua!

Vols fer un curs d’anglès a Vic i no saps quina Acadèmia escollir?

A continuació et presentem 3 acadèmies on pots fer un curs d’anglès a Vic de diferents nivells. Per nens, joves i adults, aquestes acadèmies d’anglès ofereixen la preparació per exàmens del Pet, First, Advanced entre d’altres.

curs angles vic

Classes d’anglès a l’acadèmia Your Way de Vic

Si vols millorar el teu nivell d’anglès, et recomanem que contactis amb l’acadèmia YOUR WAY. Fan classes per nens, joves i adults. Sempre amb professors nadius, altament qualificats que faran de l’anglès una llengua amena i divertida d’aprendre.

Si t’interessa fer un curs a l’acadèmia Your Way i vols més informació,fes clic aquí.

Curs d'anglès a Vic

Cursos d’anglès a English and Company de Vic

L’acadèmia d’anglès English and Company, està ubicada al Seminari de Vic, amb fàcil aparcament.
És ideal per a tots aquells vigatans i vigatanes que volen aprendre anglès, ja que et preparen per obtenir els títols del PET, FIRST, ADVANCED i altres títols oficials d’anglès.
A més, l’acadèmia d’anglès English and Company, ofereix estades a l’estranger i campus d’estiu per a millorar l’anglès del teu fill o filla i fer de l’anglès una experiència inoblidable.

Si t’interessa fer un curs a l’acadèmia English and Company, i vols més informació,fes clic aquí.
Si per altra banda t’interessa que el teu fill o filla estudiï anglès a l’estranger al campus d’estiu, fes clic aquí.

Curs d'anglès a Vic

Escola Oficial d’Idiomes de Vic (EOI OSONA)

L’escola Oficial d’idiomes de Vic ofereix un ampli ventall de cursos oficials. Aquests estan orientats a tots aquells que volen millorar la parla i gramàtica anglesa. Les titulacions són oficials i ofereixen cursos de Francès i Anglès.

Si et vols apuntar a L’EOI OSONA, assegura que no perds el tren i fes la preinscripció de forma telemàtica de l’1 al 5 de setembre (dates per confirmar).

A través de la web de l’Escola Oficial d’Idiomes de Vic, podràs consultar el preu de la matrícula, els horaris dels cursos d’anglès i francès i el procediment de com matricular-se.

Si t’interessa fer un curs a l’EOI Osona i vols més informació,fes clic aquí.

Curs d'anglès a Vic

Des de TOT CURSOS et volem ajudar a trobar el millor curs d’anglès! Si tens qualsevol dubte o vols informació referent a algun centre d’anglès on ofereixin classes de qualitat, ens pots enviar un e-mail utilitzant el següent formulari de contacte.

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà

   

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *