Consells que t’ajudaran a millorar el teu Currículum Vitae

Crear o actualitzar el teu Currículum Vitae ja no suposarà una feina tan feixuga gràcies a alguns consells que t’ajudaran a treure-li el màxim partit.

Alguns consells que t’ajudaran a millorar el teu Currículum Vitae.

Millorar el teu CV. Com?

 

Fer un Currículum Vitae sempre és una feina angoixant, i més si fa temps que no en fas cap o has d’actualitzar el que vas fer ja fa anys. Hi ha alguns trucs fàcils d’aplicar, que esperem que t’ajudin a fer aquesta feina una mica menys feixuga:

Personalitza el teu CV per a cada vacant a la qual apliquis.

Fes el teu currículum d’una pàgina, com a molt dues. Crea un logo i fes que et recordin visualment.

Imprimeix el teu Currículum Vitae i pregunta’t: què et cridaria l’atenció?

Per als joves: pràctiques professionals i servei social són vàlids com a experiència laboral. Per als no tan joves: incloure percentatges o xifres dels treballs anteriors és vital.

Explora noves formes de mostrar el teu talent: ¿un vídeo a YouTube, un compte d’Instagram? Ja pots crear el teu CV des del teu mòbil. Prova-ho! Hi podràs treballar des de qualsevol lloc.

De nou pregunta’t: el teu Currículum Vitae reflecteix que ets el millor candidat per a l’empresa?

La millor fórmula per redactar els llocs de treballs és: en una línia, nom del lloc, nom de l’empresa i període treballat; a sota, breu descripció de funcions + ÈXITS.

Un altre punt a destacar en un CV és tenir formació en el sector, o demostrar que ets una persona activa i actualitzada (en idiomes, noves tecnologies, xarxes socials…). Una bona opció son els cursos subvencionats, sovint pensats per millorar els coneixements de les persones treballadores o en situació d’atur.

Si vols rebre informació sobre cursos subvencionats, truca’ns al 663 01 99 14.

 

Currículum Vitae

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *