Així seran les NOVES PAU del 2024!

Vols saber quins són els nous canvis en les proves PAU de la selectivitat per aquest pròxim curs? Continua llegint i informa’t detalladament!

Aquestes son les darreres novetats que s’han presentat en les noves proves PAU:

 

Segons l’últim esborrany de reforma dels exàmens de PAU que està preparant el Govern;
Història de la Filosofia torna a entrar a la Fase General.

 

A més a més, a les noves proves PAU…

A partir del 2024, els estudiants que facin aquesta fase, s’hauran d’examinar obligatòriament de Llengua Catalana i Literatura, Llengua Castellana i Literatura, Llengua Estrangera, una assignatura comuna d’opció i hauran d’escollir entra Història o Història de la Filosofia.

Desapareixen 3 assignatures de la Fase Específica: ja no podràs escollir Electrotècnia (que no es farà a Batxillerat), Cultura Audiovisual (que passa a ser una assignatura de 1r de batxillerat) ni Fonaments de les Arts (que també desapareix).

Hi haurà noves assignatures per escollir a la Fase Específica: Empresa i Disseny de Models de Negoci substituirà a Economia de l’Empresa; Ciències de la Terra i del Medi Ambient es converteix en Geologia i Ciències Ambientals; i, per acabar, Fonaments Artístics s’afegeix a la modalitat de batxillerat d’Arts Plàstiques, Imatge i Disseny.

Si el que necessites és que t’ajudin a preparar-te per les noves proves de les PAU, envia’ns un correu i t’explicarem en detall, sense compromís!

 

 

Si després de llegir aquesta informació, et vols informar sobre com preparar-te en un centre, fes clic aquí!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *