Com gestionar l’estrès amb aromateràpia a Roser Tarafa

La Roser Tarafa ens parla sobre l’estrès positiu o eustrés, l’estrès negatiu o distrés i ens explica que aprendre a gestionar l’estrès és possible gràcies a l’aromateràpia i les tècniques d’alliberació emocional.

La Roser Tarafa ens ajuda a gestionar l’estrès amb aromateràpia.

Aprèn a gestionar l’estrès.
És possible!

 

La Roser Trafa ens explica que l’estrès forma part del nostre comportament innat davant d’una situació d’amenaça (real o percebuda). Actualment, les «amenaces» han estat substituïdes per situacions de tensió o per les exigències de l’entorn i seguim tenint aquest comportament que ens permet suportar o allunyar-nos d’elles.

L’estrès positiu o eustrés ens dóna l’oportunitat per posar en marxa nous recursos personals.

Però què passa quan no sabem posar límits i forcem “la màquina”?
Viure amb estrès negatiu o distrés equival a viure sota mínims, i és el principal factor causant de trastorns psicològics. A la vegada, és el principal factor de risc de les alteracions orgàniques que fa que es vegi reduïda la competència immunològica de l’organisme.

Un distrés pot tenir un origen emocional. Imagina’t que no et portes gens bé amb el teu cap i et provoca una forta reacció emocional, com ràbia, odi, ansietat, etc. Com creus que reacciona el teu cos? Els mecanismes primitius de fugida o lluita s’activen igual que si ens perseguís un depredador. Quan vivim recordant una situació estressant, l’organisme reacciona de la mateixa manera.

T’agradaria seguir aprofundint en l’estrès i com a través de l’aromateràpia i les tècniques d’alliberació emocional pots aprendre sobre tu mateix i a equilibrar-te?

 

A Roser Tarafa tens l’opció de fer el curs presencialment o en línia. Els cursos on-line s’estructuren en: part teòrica a través de l’Escola On-line; i sessions on-line en directe on resolem dubtes i fem exercicis pràctics. Si tens problemes d’horaris i/o desplaçaments, t’animo a provar aquest format. Estic convençuda que t’agradarà molt.

Per sol·licitar més informació sobre els cursos que oferim a Roser Trafa de Sant Quirze de Besora visita la nostra pàgina web www.rosertarafa.cat o truca al 616 62 63 80.

 

Roser Tarafa de Sant Quirze de Besora

 

Roser Tarafa de Sant Quirze de Besora

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *