Curs de Restauració de Mobles

Descobreix el urs de restauració de mobles que et presenten la Marta i l’Esther, i atreveix-te a restaurar tot allò que se’t passi pel cap!

curs restauracio mobles

Qui som?

L’Antiga de Ripoll som l’Esther i la Marta, dues persones apassionades per la decoració i la restauració de mobles i objectes antics. Ja fa prop de 15 anys que vam decidir iniciar aquest projecte obrint la nostra botiga, el taller, i més endavant l’escola de restauració, amb el curs de restauració de mobles.
Actualment la restauració és un món en auge: recuperar i modificar mobles, personalitzar-los, pintar-los, fer-los únics… i nosaltres ja fa molts anys que hi treballem. Hem materialitzat un munt d’idees, múltiples encàrrecs, feines diverses i encara ara continuem treballant i experimentant, buscant nous acabats i treballant en nous projectes.
Tota aquesta experiència la transmetem als nostres alumnes amb idees, propostes, acabats, tècniques de restauració, pintats i transformacions de tot tipus de mobiliari.
Disposem d’un ampli taller totalment equipat amb el material necessari, on els nostres alumnes poden treballar còmodament. L’alumne porta el moble que vol restaurar (de les dimensions que sigui) i el treballa al taller fins al resultat final.
L’assessorem en tot moment per decidir què farem, com ho farem i quin serà el resultat.
Funcionem tot l’any i això ens permet que cadascú es pugui incorporar quan vulgui a més de treballar d’una manera totalment personalitzada.

restauracio mobles

Les classes a l’Escola de Restauració l’Antiga de Ripoll. Curs de restauració de mobles.

A l’Escola de Restauració oferim sessions on cada un dels nostres alumnes treballa de manera individual i personalitzada la seva peça. Treballem segons les tècniques que li interessa aprendre i aplicar o segons les necessitats de restauració de l’objecte en el que s’està treballant.

A les nostres classes, pots restaurar íntegrament un moble de manera clàssica o modificar aquell objecte que vulguis.

Nosaltres t’ensenyem totes les tècniques que necessites conèixer per aconseguir crear la teva obra d’art.

Algunes de les tècniques que pots aprendre en el nostre curs de restauració de mobles són:
-restauració clàssica
-efecte decapé i pintats
-aplicacions i transfers
-electrificació de làmpades i molt més

Podràs personalitzar i recuperar tot tipus de mobiliari:
calaixeres, cadires, armaris, taules, rellotges, làmpades, escriptoris, ràdios, bicis i infinitat d’objectes diversos.
Les sessions del curs de restauració de mobles són de 3 hores de durada (el temps òptim per aprofitar i avançar feina) en torns de matins, tardes i vespres. L’escola de restauració està oberta de dilluns a dimecres, i també els dissabtes per qui ho té més complicat entre setmana o viu més lluny. Tenim alumnes tant del Ripollès, la Garrotxa i Osona, així com de segona residència que aprofiten els dies de vacances per venir.
Sabem per experiència que la satisfacció és màxima quan un alumne ha pogut recuperar el moble de l’avi, el balancí de l’àvia o ha tornat a donar vida i utilitat a un moble arraconat.

restauracio mobles ripoll

restauracio mobles ripoll

ON SOM?
L’ANTIGA DE RIPOLL
Plaça Nova, 7 de Ripoll (només a 20 minuts de Vic)
E-mail: lantiga@gmail.com
T. 699674382 | 636932405
Mireu alguns dels nostres encàrrecs i treballs dels alumnes al nostre blog: lantigaderipoll.blogspot.com o per instagram i facebook a: lantiga

restauracio mobles ripoll

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *